Rebecca Burger a murit într-un mod stupid, lovită de aparatul de făcut frişcă

O bloggeriţă de 33 de ani, cunoscută în lumea amatorilor de fitness, a murit din cauza rănilor suferite în urma exploziei unui aparat de făcut frişcă, a indicat miercuri o sursă din cadrul poliţiei, citată de AFP, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
22 iun. 2017, 10:53

Incidentul a survenit atunci când Rebecca Burger, o tânără extrem de prezentă pe reţeaua de socializare Instagram, unde posta filmuleţe dedicate fitness-ului, a încercat să folosească dispozitivul în casa sa, situată la periferia oraşului Mulhouse, din estul Franţei. Partea superioară a aparatului a explodat, provocând răni grave tinerei în zona pieptului.

Bloggeriţa a murit la scurt timp după incident, iar poliţia locală a deschis o anchetă.

Accidente similare s-au mai produs în Franţa în ultimii ani. Două dintre acestea au avut loc în 2014, în suburbiile Parisului, fără a se solda cu moartea victimelor.

Institutul naţional responsabil pentru protecţia consumatorilor (INC) a avertizat deja împotriva acestui tip de aparat de făcut frişcă, produs de compania Ard’Time, al cărui capac de plastic poate să nu reziste presiunii exercitate de dioxidul de carbon în recipient.