Recomandări pentru a nu te îngrăşa toamna

Odată trecută vară avem tendinţa să mâcăm mai mult, având în vedere că putem lua pe noi mai multe haine care să ascundă eventualele rotunjimi. Învaţă să rezişti tentaţiilor şi să nu treci în sezonul rece cu kilograme în plus.

RomaniaTV.net
14 oct. 2014, 07:05
Recomandări pentru a nu te îngrăşa toamna

Vara parca ti-e mai usor sa-ti controlezi poftele si sa mentii caloriile consumate la un nivel optim. Petreci mai mult timp afara, esti mai activa, transpiri mai mult, te obisnuiesti cu salatele, cu fructele pe post de desert…

7 pofte si semnificatiile lor ascunse

Odata ce vine toamna insa, iti vine sa mananci mai mult si mancaruri nu tocmai „light”, din moment ce poti lua pe tine mai multe haine care sa acopere eventualele rotunjimi.

Citeşte şi Dieta de toamnă: Ce trebuie să mănânci în fiecare zi pentru un păr frumos şi sănătos

Nu te lasa insa tentata de grasimi nesanatoase si prajeli, ci alege fructele si legumele de sezon si prepara mancaruri care sa-ti asigure energia necesara fara a lua in greutate.

Iata cateva sfaturi simple pentru ca trecerea la anotimpul rece sa nu-ti aduca kilograme in plus:

Mananca des mere

Medicii recomanda consumul lor zilnic, deoarece sunt fructe bogate in antioxidanti, au proprietati anti-inflamatorii, ajuta digestia si combat alergiile. Sunt ideale pentru gustari rapide sau le poti prepara in numeroase feluri.

Consuma zilnic mancaruri calde

Cel mai indicat ar fi sa servesti zilnic o supa calda de legume – este sanatoasa si recomandata pentru mentinerea siluetei.

Vezi tipsuri pentru a nu te ingrasa toamna pe cosmopolitan.ro.