Reconstituirea traseului parcurs de copilul de 4 ani ucis de maidanezi VIDEO

România TV a făcut reconstituirea traseului parcurs de copilul de 4 ani ucis de maidanezi, pe terenul de lângă Parcul Tei. Locul tragediei nu mai seamănă deloc cu terenul plin de bălării. Iar gardul prin care Ionuţ a trecut din parc spre terenul privat a fost reparat.

28 sept. 2013, 20:32
Reconstituirea traseului parcurs de copilul de 4 ani ucis de maidanezi VIDEO

Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan a reconstituit traseul urmat de Ionuţ în ziua tragediei.

„Ne aflăm exact în locul în care s-a produs tragedia. În spatele acestui gard de sârmă este o alee pe care şi acum se joacă copiii. Acolo e aleea, banca pe care stătea bunica, copiii s-au jucat şi au alergat. În dreapta mea vedeţi gardul care luceşte, avea o gaură mare. Acum gaura a fost astupată. Ori au ieşit prin spartură, ori au coborât pe cărare. Faptul că cei doi copii au fost găsiţi dincolo de movila asta, iar fratele lui pe strada pe care o vedeţi în dreapta. Deci copiii nu au mai venit spre locul de unde au fugit. Cred că au fost atacaţi de câini. Cred, copiii au ieşit prin gard, cainii le-au tăiat calea şi s-au luat după ei”, a spus Bălan, potrivit România TV.

„Cărarea de pe lângă lac este accesibilă aproximativ 100-150 de metri, până la locul unde a fost găsit copilul e imposibil să ajungi”, a mai spus jurnalistul.

Citeşte şi: S-au găsit primii vinovaţi în cazul morţii lui Ionuţ. AFLĂ CINE SUNT

Ionuţ Anghel, în vârstă de patru ani, a murit în 2 septembrie, după ce a fost atacat de câini, pe un teren din apropierea Parcului Tei.

VEZI ŞI Ultimele clipe ale lui Ionuţ, copilul ucis de câinii maidanezi, surprinse de camerele din Parcul Tei VIDEO

Decesul a fost cauzat de hemoragia externă, pe corpul copilului fiind găsite sute de plăgi, declara în 3 septembrie medicul care a făcut autopsia, Abdo Salem, de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML). Medicul preciza că doar pe tălpile copilului de patru ani nu au fost găsite plăgi, restul corpului fiind cu sute de muşcături de câini.

Dosarul penal a fost deschis în 3 septembrie de Parchetul Tribunalului Bucureşti, iar o zi mai târziu ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului instanţei supreme.