RECORD. Daune de aproape un milion de euro în urma unui accident rutier VIDEO

Cere daune record şi pensie pentru copii fiindcă a fost mutilat într-un accident rutier. Un bărbat din Iaşi vrea să obţină aproape un milion de euro de la firma de asigurare, pentru că în urma accidentului, a rămas cu un handicap şi nu mai poate munci.

RomaniaTV.net
17 iul. 2012, 14:13
RECORD. Daune de aproape un milion de euro în urma unui accident rutier VIDEO

Viaţa lui Ciprian, un tânăr de 31 de ani din Iaşi, s-a schimbat în urma unui accident rutier în care a fost implicat acum doi ani. Bărbatul se afla la volanul maşinii şi se îndrepta spre casă. După ce s-a încadrat regulamentar pentru a depăşi o ambulanţă, a fost lovit în plin de un autoturism care ieşea dintr-o curte. Şoferul nu i-a acordat prioritate.

Ciprian a stat 100 de zile în spital şi un an de zile nu a putut vorbi. El nu mai poate munci şi s-a ales cu un handicap pentru tot restul vieţii.

„Am avut o operaţie la cap, mi s-a pus o plăcuţă în cap. Mai demult mi s-a sfărâmat osul, dar nu am reuşit să o pun. Şi am pus-o acuma. Am dureri la cap. De-aia stau cu compresă. Accidentul m-a închis, m-a închis efectiv. Din toate punctele de vedere m-a închis”, a povestit Ciprian Constantin Teodorescu.

Acum, Ciprian a cerut judecătorilor Tribunalului Iaşi să oblige firma la care era asigurat şoferul vinovat de accident să plătească daune morale şi materiale. Tânărul vrea 400.000 de lei daune materiale, 2.000.000 de lei daune morale şi o rentă lunară de 2.000 de lei. În plus, şi soţia şi cei doi copii ai bărbatului au cerut 1 milion şi jumătate de lei daune morale şi o sumă lunară de 500 de lei. Primul termen al procesului va fi pe 25 octombrie.