Rectorul şi preşedintele Senatului de la o prestigioasă universitate, propuşi cetăţeni de onoare ai Capitalei

Primarul general al Capitalei a declarat, miercuri, că va propune în şedinţa de joi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti acordarea titlului de cetăţean de onoare lui Nicolae Istudor, rectorul Academiei de Studii Economice, şi lui Pavel Năstase, preşedinte al Senatului ASE.

RomaniaTV.net
18 apr. 2018, 13:29
Rectorul şi preşedintele Senatului de la o prestigioasă universitate, propuşi cetăţeni de onoare ai Capitalei

Propunerea vine „ca semn de recunoaştere a contribuţiei domeniului universitar economic la dezvoltarea Capitalei”.

„O naţiune fără stabilitate nu poate avea un parcurs coerent, iar a fi om de cifre şi a nu avea rigoare înseamnă a greşi faţă de toţi cetăţenii carora le suntem datori. Alte cuvinte care ne caracterizează pe toţi cei prezenţi sunt promptitudine şi corectitudine. Le mulţumesc, domnului preşedinte al Senatului ASE şi domnului rector, pentru colaborare şi pentru acordul de parteneriat pe care Primăria Capitalei, ASE şi alte universităţi l-au încheiat pentru a sprijini activitatea didactică universitară”, a declarat, Gabriela Firea, la aniversarea a 105 ani de la înfiinţarea Academiei de Studii Economice.

Piotrivit Mediafax, edilul va propune în şedinţa de joi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti acordarea titlului de cetăţean de onoare lui Nicolae Istudor, rectorul Academiei de Studii Economice, şi lui Pavel Năstase, preşedinte al Senatului ASE.