Recunoaşte un amant bun în funcţie de ZODIA lui

Zodia poate influenţa caracterul sexual al fiecărui individ. Află şi tu cum poţi recunoaşte un amant bun în funcţie de zodia lui.

11 ian. 2013, 20:57
Recunoaşte un amant bun în funcţie de ZODIA lui

Berbec

Semnul zodiacal Berbec ocupă un loc de mijloc în cele mai multe top-uri sexuale: aproape că excelează, dar nu ajunge niciodată printre primii trei. Este uşor prea grăbit, însă pasional şi dinamic, iar senzualitatea lui debordează uneori. Berbecul este renumit pentru spiritul inventiv şi pentru spontaneitate. Mai mult, acest semn astral se naşte cu un sex-appeal care are, pe deaspura, şi multă imaginaţie, astfel că un bărbat născut în Berbec te poate face fericită în pat. În plus nici nu te vei plictisi în timp ce faci sex cu o persoană născută sub acest semn. Pentru Berbec, corpul unei femei este un „altar de plăceri” pe care le exploatează la maxim, scrie one.ro.

Cei născuţi în această zodie pot fi râzgâiaţi, greu de mulţumit, repede plicitisiţi şi uşor inadaptabili.

Taur

În ceea ce priveşte cunoştinţelor sexuale, bărbatul născut în zodia Taur ar putea lua nota 10. Este cea mai senzuală zodie şi îşi situează viaţa sexuală în centrul intereselor sale cotidiene. În viaţa sexuală este pragmatic şi puternic, fără a-i lipsi, însă, şi imaginaţia şi spiritul ludic. Bărbatul din Taur este liber ca pasărea cerului, fără prejudecăţi şi fără inhibiţii. Mai mult, acesta îmbină instinctele sexuale cu tandreţea şi pasiunea şi are răbdare. Taurul manifestă în timpul actului sexual două tendinţe copleşitoare, dar pe care reuşeşte să le ţină sub control: dorinţa de a căuta satisfacţia numai pentru el şi instincul de a-l face pe celălalt satisfăcut.

Taurii fac mai mult dragoste decât sex, iar această dragoste durează mult şi bine, de aceea are nevoie de un amant pe măsură.

Gemeni

Cel născut sub semnul zodiacal Gemeni este un partizan al erotismului, un vrăjitor al jocului erotic. Nu se va jena niciodată în faţa unor fantezii îndrăzneţe, dornindu-şi mereu să experimenteze poziţii sexuale noi, roluri sexuale, abordări noi ale actului sexual. Pentru Gemeni, sexul este mai degrabă o provocare…

Rac

Racii sunt foarte sensibili, de aceea exploatează mai mult latura emoţională a unei partide de sex, decât plăcerea fizică. Aceştia au capacitatea de a se deschide sexual numai în faţa acelor parteneri care le oferă încredere şi care sunt extrem de tandri. Bărbatul din rac este un partener sexual pasional, visător, creativ, cu un simţ al intuiţiei crescut, o imaginaţie debordantă, dar liniştit, ponderat şi extrem de afectuos.

Leu

Pentru majoritatea persoanelor, acest semn zodiacal este întruchiparea celui mai bun amant. Leii ard în mod constant, cu o pasiune debordantă, fiind încrezători în puterea lor sexuală. De cele mai multe ori preiau controlul în pat şi explorează plăcerile sexuale cu dramatism şi cu fler. Îşi flatează partenerii cu cadouri sau surprize, aşteptând de la partenerul lui multă atenţie. De reţinut este faptul că un Leu este „câştigat” chiar şi în viaţa sexuală dacă te joci puţin cu orgoliul lor.

Fecioară

Dacă vrei să te simţi centrul lumii sexuale a partenerului tău, atunci caută un partener protejat de semnul zodiacal Fecioară. Acest semn astral este născut pentru a oferi atenţie şi te va surprinde în pat cu o senzualitate rară, deşi la o primă impresie pare rece, calm şi calculat. Bărbatul din Fecioară are tendinţa de a deveni obsesiv şi uşor obositor. Este pretenţios în ceea ce priveşte detaliile, devenind chiar tipicar.

Deşi pare obsedat de perfecţiune, Fecioara are capacitatea de a iubi aceeaşi persoană pentru o viaţă…

Balanţă

Balanţa este un partener sexual foarte atent şi foarte afectuos. Această zodie este un maestru al romantismului, iubeşte echilibrul sexual, îndeplinindu-şi fanteziile şi experimentând jocuri haioase… în mod natural. În proporţie de 99% partidele de sex sunt spontane şi intense. Le place starea indusă de flirt şi iubesc arta seducţiei, cu condiţia să fie de modă veche. În preajma unei Balanţe trebuie să fii suavă şi sofisticată în acelaşi timp.

Scorpion

Scorpionul este cea mai sexuală zodie dintre toate semnele astrale. Are o personalitate magnetică, irezistibilă şi manipulatoare. Manifestă o pasiune intensă şi reuşeşte să îşi ducă partenerul pe culmi înalte ale sexualităţii. Partidele lui de sex nu sunt niciodată strict comuniuni fizice, ci adevărate piese ale unui spectacol emoţional magic. Scorpionii se dăruiesc complet, îi mistuie pasiunea, se contopesc fizic şi spiritual şi aşteaptă acelaşi lucru şi de la partener.

Scorpionii sunt un amalgam de egosim şi devotament greu de înţeles, ce oferă dependenţă.

Săgetător

Un Săgetător ar primi punctaj maxim în ceea ce priveşte aptitudinile sexuale în cardul aventurilor. În relaţiile serioase începe să-şi piardă interesul şi totodată farmecul. Aşadar, atunci când are starea de spirit propice, un protejat al semnului zodiacal Săgetător va fi jucăuş şi creativ. Iar pentru un timp va transmite emoţii debordante şi va juca rolul pasionalului fără pereche. Lipsa lui de interes apare odată cu dorinţa de a experimenta diferite aspecte sexuale, cele noi oferindu-i vitalitate.

Dacă îţi doreşti plăcere şi distracţii temporare, Săgetătorul este un amant perfect.

Capricorn

Bărbaţii născuţi sub semnul zodiacal Capricorn sunt conservatori chiar şi când vine vorba de sex. Nu numai că nu o să te surprindă cu idei noi sau extravagante, dar s-ar putea să te şi judece, dacă iei tu iniţiativa. Intimitatea fizică a Capricornului capătă o notă interesantă abia atunci când este profund îndrăgostit, iar sentimentele sunt constante şi rezistente pe parcursul unei perioade de timp. Atunci vei fi suprins de o explozie emoţională şi sexuală inedită.

În pat, apreciază şlefuirea detaliilor, mângâierile, linguşelile, răbdarea.

Vărsător

Vărsătorul este o zodie excentrică, alunecoasă şi foarte pragmatică: te va iubi pentru trupul tău şi nu dă prea mulţi bani pe ideea de relaţie, ci mai mult pe o formă imprevizibilă de romantism şi pe o pasiune fizică sălbatică. Se spune că natura rebelă a Vărsătorilor îi face să te iubească şi mai mult, odată cu fiecare orgasm pe care ţi-l provoacă.

Peşti

Cei născuţi sub semnul zodiacal Peşti pot oferi plăcere dintr-o altă dimensiune. Sunt parteneri sexuali relaxaţi, fericiţi şi atenţi la detalii. Partenerul unei persoane ghidate de acest semn astral va trăi momente unice în care va simţi că i se ghicesc dorinţele, gândurile ascunse… Peştii empatizează foarte bine cu cel cu care întreţine relaţii sexuale şi se comportă ca şi cum ar căuta în el un partener stabil.

Singurul impediment în calea performanţelor unui născut sub semnul zodiacal Peşti este lenea: oboseşte să cucerească sau să depună eforturi suplimentare.

Citeşte şi HOROSCOP: Secretele unei relaţii lungi şi fericite în funcţie de zodia lui