REDACŢIA PARIURI1X2 are 8 BILETE CÂŞTIGATOARE în luna APRILIE! Aici ai selecţiile zilei!

EXCEPTIONAL! Impreuna cu redactia www.pariuri1x2.ro ti-ai dublat de 8 ori investitia in luna aprilie, iar in ultimele 40 de ZILE avem 28 de BILETE CASTIGATOARE!

11 apr. 2017, 07:20
REDACŢIA PARIURI1X2 are 8 BILETE CÂŞTIGATOARE în luna APRILIE! Aici ai selecţiile zilei!

Ieri am pariat inca o data cu succes pe varianta peste 1.5 goluri, in 3 din partidele zilei. Basaksehir a demolat-o pe Galatasaray, scor 4-0, iar Crystal Palace nu a avut nicio emotie in meciul cu Arsenal de la Londra, castigat cu 3-0. Emotii am avut noi in schimb in disputa Astra – Dinamo, in care toate cele 3 reusite, doua ale oaspetilor, s-au consemnat in ultimele 10 minute.  

BILETUL ZILEI

Pentru astazi am ales sa mizam pe meciurile zilei in cea mai importanta competitie fotbalistica inter-cluburi din Europa, Liga Campionilor.

In confruntarea dintre Borussia Dortmund si Monaco mizam pe cel putin 2 cartoanse incasate de echipa gazda. Monaco are jucatori de tehnici, dar mai ales, capabili sa accelereze furibund catre buturile adverse. Posibil ca „galben-negrii” sa fie nevoiti sa foloseasca procedee in afara regulamentului pentru a stavili cateva dintre aceste faze rapide ale monegascilor.
In cealalta intalnire a serii, Juventus primeste vizita Barcelonei. Se va juca mai mult la centrul terenului,  ambele formatii vor fi precaute in aceasta mansa tur, in care fiecare gol marcat, dar mai ales incasat, poate conta enorm in economia calificarii. Consideram ca nu vom asista la foarte multe cornere sau cel putin nu mai multe de 11. 

________________________________________________________________________

Citeste si:

AVANCRONICILE si PONTURILE sferturilor de finala ale LIGII CAMPIONILOR! | Spectacol total in Dortmund – Monaco, miercuri se joaca Bayern – Real!

____________________________________________________________

BILETUL ZILEI

21:45, Borussia Dortmund – Monaco, Borussia Dortmund peste 1.5 cartonase
21:45, Juventus – Barcelona, sub 11.5 cornere

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.