Redacţia Pariuri1x2.ro, parcurs fără greşeală în aprilie: Toate cele 3 bilete propuse au fost câştigătoare! Vezi cum pariem astăzi!

Cei care au ales sa mizeze ieri pe Biletul Zilei propus de redactia www.pariuri1x2.ro si-au dublat iarasi banii, pentru a 3-a oara consecutiv, in tot atatea zile ale lunii in curs. Am mizat 1 solist in disputa Spartak Moscova – Orenburg (3-2) si respectiv ”peste 2 goluri asiatic” la intalnirea din prima liga suedeza dintre Kalmar si Elfsborg. Oaspeții au făcut spectacol, câștigând cu 5-1! Ai aici Biletul Zilei de marti!

04 apr. 2017, 08:10
Redacţia Pariuri1x2.ro, parcurs fără greşeală în aprilie: Toate cele 3 bilete propuse au fost câştigătoare! Vezi cum pariem astăzi!

Biletul Zilei 

Pentru astazi am pregatit 3 sugestii ce au in vedere pariul cel mai drag noua, peste 1.5 goluri. Meciurile analizate vin din primele doua esaloane engleze, dar si din Bundesliga, acolo unde Werder Bremen lupta pentru un nou rezultat pozitiv, acasa, cu Schalke. Doar doua din meciurile disputate de Werder in acest campionat s-au incheiat cu 0 sau 1 goluri consemnate in final, pe tabela. 

Citeste si:

Redactia pariuri1x2.ro iti spune ce sa pariezi marti >> AICI, avancronici si PRONOSTICURI pentru TOATE evenimentele importante!

__________________________________________________________________________

22:00, Manchester Utd – Everton, peste 1.5 goluri, cota 1.29
21:45, Derby – Fulham, peste 1.5 goluri, cota 1.27
21:00, Bremen – Schalke, peste 1.5 goluri, cota 1.22

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.