Redacţia PARIURI1x2.RO ţinteste al 3-lea BILET CÂŞTIGĂTOR din aceasta lună! Aici ai selecţiile zilei!

Dupa un final de luna aprilie cu destul ghinion, biletul propus de redactia site-ului www.pariuri1x2.ro  a revenit la ritmul normal de profit. Ieri, inca o dubla castigatoare, formata din succesul luiCarreno-Busta in duelul cu Robredo din cadrul turneului ATP de la Estoril (scor 2-0) si cel putin 10 cornere in disputa dintre Ajax si Lyon. S-au consemnat nu mai putin de 14, 8 in dreptul oaspetilor, invinsi, insa, clar, cu 4-1.

04 mai 2017, 06:53
Redacţia PARIURI1x2.RO ţinteste al 3-lea BILET CÂŞTIGĂTOR din aceasta lună! Aici ai selecţiile zilei!

Biletul zilei

Pentru combo-ul propus astazi, redactia www.pariuri1x2.ro  a selectat, la fel ca si ieri, pronosticuri din tenis si fotbal.

Pentru inceput mergem in turneul ATP de la Istanbul, acolo unde Lajovic , care vine dupa un meci solid in fata croatului B. Coric, are moralul necesar pentru a trece si de Youzhny. Poate cel mai important atu al sarbului il reprezinta varsta, Lajovic fiind cu 8 ani mai tanar decat veteranul tenismen rus.  

A doua propunere de pe biletul zilei vine din fotbalul danez. Intr-o singura mansa, Midtjylland si Brondby lupta pentru un loc in ultimul act al cupei, duel in care este greu de indicat o favorita la calificare. Nu ne vom lega, insa, de aceste variante de pariere sau de clasicele „1,X,2”, ci vom miza pe goluri: peste 2 asiatic (in cazul in care se vor inscrie exact 2 goluri, selectia va primi cota 1). Pariul ar fi fost castigator in cele 3 confruntari directe din acest sezon, meciuri in care s-au marcat in total nu mai putin de 14 goluri!

Succes!


Citeste si:


Biletul zilei

14:00, Lajovic D. – Youzhny M., Lajovic D. sa castige
19:30, Midtjylland -Brondby, peste 2 goluri asiatic

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.