Reese Witherspoon a devenit mamă pentru a treia oară

Actriţa americană Reese Witherspoon a devenit mamă pentru a treia oară, joi, când a născut un băieţel care a primit numele Tennessee James.

RomaniaTV.net
28 sept. 2012, 10:24
Reese Witherspoon a devenit mamă pentru a treia oară

Informaţia a fost confirmată de agentul de presă al actriţei, informează site-ul revistei People. „Reese Witherspoon şi soţul ei Jim Toth l-au primit pe Tennessee James în familia lor, astăzi (joi, n.r.). Atât mama, cât şi bebeluşul, sunt sănătoşi şi întreaga familie este foarte fericită”, a precizat acesta.

Bebeluşul este primul copil al actriţei americane cu actualul ei soţ Jim Toth.

Reese Witherspoon, în vârstă de 36 de ani, şi Jim Toth, un agent de la Hollywood în vârstă de 41 de ani, s-au căsătorit în martie 2011. Cei doi şi-au început relaţia în ianuarie 2010, la scurt timp după ce Witherspoon s-a despărţit de actorul Jake Gyllenhaal, după o relaţie de trei ani.

Reese Witherspoon, câştigătoarea premiului Oscar în 2006, graţie rolului June Carter Cash din filmul „Walk the Line – Povestea lui Johnny Cash”, a fost căsătorită timp de şapte ani cu actorul Ryan Phillippe, partenerul ei din „Tentaţia seducţiei/ Cruel Intentions” (1999). Cei doi au divorţat în 2006 şi au împreună doi copii – Ava, născută în septembrie 1999, şi Deacon, născut în octombrie 2003.