Refugiaţii de sex masculin nu mai au voie la piscinele publice din Germania, după ce mai multe femei au fost agresate

Autorităţile dintr-un orăşel din Germania au interzis accesul imigranţilor în piscinele publice. Măsura a fost luată după ce mai multe femei s-au plâns că au fost agresate sexual de aceştia.

17 ian. 2016, 11:17
Refugiaţii de sex masculin nu mai au voie la piscinele publice din Germania, după ce mai multe femei au fost agresate

Peste 800 de refugiaţi se află în oraşul Bornheim din Germania. Autorităţile din acest oraş au decis să nu mai permită accesul imigranţilor de sex masculin, cu vârste de peste 18 ani, la piscinele publice

Decizia a fost luată după ce au fost semnalate mai multe cazuri de agesiune sexuală, în urma cărora nimeni nu a fost pus sub acuzare.

Vocea Transilvaniei citează publicaţia The Washington Post, care precizează că au fost semnalate agresiuni sexuale în piscine publice și în alte orașe din Germania, inclusiv Munchen.

„Știu că fac o nedreptate pentru majoritatea oamenilor, dar eu nu văd o cale alternativă de a trimite acest mesaj clar”, a spus Markus Schnapka, responsabil cu probleme sociale în orașul Bornheim.

Astfel de cazuri au fost raportate în mai multe orașe din Europa, dar numărul agresorilor și al victimelor a fost mai mic.

Citeşte şi