REGELE CIOABĂ a ieşit din COMĂ, dar starea lui este în continuare CRITICĂ

Regele Cioabă a ieşit din coma indusă, dar starea lui de sănătate este în continuare critică şi nu poate fi adus în România. Medicii turci aşteaptă mai întâi ca regele romilor să se simtă mai bine, după care vor decide dacă poate fi transferat în ţară. Romii s-au oferit să plătească toate cheltuielile.

14 aug. 2013, 15:14
REGELE CIOABĂ a ieşit din COMĂ, dar starea lui este în continuare CRITICĂ

Medicii l-au scos pe regele Cioabă din coma indusă, dar starea sa este în continuare critică. Comunitatea romilor s-a mobilizat și se oferă să se ocupe de aducerea în țară a lui Cioabă, potrivit România TV.

Citeşte şi Familia lui Cioabă cere aducerea acestuia în ţară. Vezi răspunsul lui Arafat

Apropiaţii familiei au plecat de urgență în Turcia. Cei care au rămas acasă se tem pentru viaţa regelui. Până la însănătoşirea lui Florin Cioabă, romii și-au ales un rege interimar. Este vorba despre Mătase Mazilu, o rudă apropiată.

Bărbatul se afla cu familia în vacanţă, în Antalya, Turcia. Cel mai probabil din cauza căldurii, acestuia i s-a făcut rău. Regele Cioabă este internat într-un spital din Antalya. Starea sa este gravă, iar medicii iau în calcul varianta unei operaţii.

Regele are antecedente în familie în ceea ce privește bolile de inimă. Tatăl său, Ion Cioabă, a decedat pe 23 februarie 1997 în urma unui infarct miocardic.

Citeşte şi Regele Cioabă, în COMĂ, după ce a suferit un PREINFARCT