Regele Cioabă: E nedrept ca PONOASELE să fie trase de Băsescu. Bercea a stat la masă cu lideri PSD, PNL, PDL

Dorin Cioabă, autointitulatul rege internaţional al romilor, a declarat că nu este drept ca preşedintele Traian Băsescu să tragă toate ponoasele de pe urma scandalului cu Bercea Mondial. Mai ales că, afirmă Dorin Cioabă, şeful statului nu a stat la masă cu Bercea, cum au stat alţi lideri din PSD sau PNL.

RomaniaTV.net
27 iun. 2014, 09:47
Regele Cioabă: E nedrept ca PONOASELE să fie trase de Băsescu. Bercea a stat la masă cu lideri PSD, PNL, PDL

Când Sandu Anghel i-a dat acea salbă doamnei preşedinte, Bercea nu era interlop. La data aceea nu era interlop, nu era infractor, era un personaj care se bucura de simpatie din partea multora. Era prieten şi cu cei de la PSD şi cu cei de la PDL. Nimeni nu l-a sesizat că ar fi fost un om rău. (…) Cine trage toate ponoasele e preşedintele României, ceea ce nu este atât de normal. Preşedintele nu a stat la masă cu Bercea, cum au stat mulţi lideri din PSD, PNL, PDL. (…) Nimeni nu va mai vrea să se asocieze cu noi. Niciun partid nu va mai vrea să se asocieze cu noi acum”, a spus regele romilor,

Cioabă a amintit de momentul în care Traian Băsescu a participat la petrecerea de la Costeşti, când Maria Băsescu a primit un ban de aur din partea lui Bercea Mondial. Cioabă a spus că prezenţa lui Bercea Mondial pe scenă la acel eveniment a fost o surpriză.

„Noi avem o simpatie pentru domnul preşedinte. A fost singurul care a venit vreodată la o sărbătoare a noastră. Acum cred că în veac nu va mai pune piciorul vreun preşedinte în comunităţile de romi.  Ne este foarte ruşine de ce s-a întâmplat, când am crezut că am trecut de stadiul de a ne integra, am făcut-o de oaie, în sensul că domnul preşedinte suferă ca a fost la această sărbătoare”, a spus Cioabă.

Noi ÎNREGISTRĂRI în cazul Mircea Băsescu. Cum voia fratele preşedintelui să-l MUTE pe Bercea din penitenciar

De asemenea, el a criticat trusturile media pentru corelarea scandalului Mircea Băsescu – clanul Bercea de familia sa. Mai precis, el a negat că tatăl său i-ar fi făcut cunoştinţă preşedintelui ţării cu Bercea Mondial, aşa cum s-a vehiculat prin presă.

Eu în acest caz am văzut la posturile de televiziune, au derulat imagini cu tatăl meu şi membrii familiei noastre, discutând despre interlopi, oameni certaţi cu legea. Văd imaginea mamei mele, cu Bercea, ne asociază cu Bercea şi cu oameni certaţi cu legea. Nu vrem să-i apăram pe cei certaţi cu legea, fiecare are dreptul să se apere, până când primeşte o condamnare definitivă. Dar nu mi se pare normal ca imaginea tatălui meu să fie asociată cu familia Bercea. Nu cred că e normal să se dea acele imagini în care e asociat cu clanul Bercea. Am spus la mai multe posturi de televiziune, dar mi s-a răspuns că tatăl meu i l-ar fi prezentat pe Bercea lui Băsescu. Acest lucru nu este adevărat”, a mai spus Dorin Cioabă.

Marian Căpăţână, la plecarea de la Curtea de Apel: Suntem nevinovaţi! E o FĂCĂTURĂ a lui Voiculescu