Regele Cioaba: Nunta Elenei Băsescu a fost o lecţie pentru nunţile noastre VIDEO

Nunta anului a fost una selectă, la care preşedintele Băsescu a stabilit programul muzical, iar mireasa, Elena Băsescu, a lăcrimat la melodiile despre dragostea pentru mamă. Distracţia a fost la nivel maxim, întreţinută chiar de mireasă, care a dansat întreaga noapte. Aşa descriu invitaţii de marcă nunta fiicei preşedintelui.

RomaniaTV.net
02 sept. 2012, 14:43

Elena Băsescu a fost senzaţia serii la propria nuntă: a dansat întreaga noapte, şi s-a emoţionat cînd i s-a cîntat despre părinţi. Cel puţin asta susţin cei care au cântat la petrecerea de la Palatul Snagov, unul dintre aceştia, Aurel Tămaş, declarând pentru România TV: „Am cântat un cântec pentru mamă şi a fost o dedicaţie pentru mama miresei şi mama mirelui. Şi am văzut-o aşa, un pic mai sensibilă pe Elena. E o femeie sensibilă, frumoasă, naturală. Mireasa a fost superbă, naturală, m-a frapat că tot ce s-a putut dansa a dansat, ăsta e cel mai important lucru”.

De asemenea, tot Elena a avut grijă ca şi melodiile pe care le preferă preşedintele să fie în listă. „Domnul preşedinte ştiu că mai ascultă din când în când albumul „Trup de vânt”. „Caravana” era o piesa care în discuţii şi în mesaj Elena mi-a spus să o am în repertoriu, pentru că îi place tatălui său„.

Nunta a fost şi pe placul regelui Cioabă, care a spus la România TV: „Totul a fost ales foarte bine. Şi mâncărurile şi muzica. Pentru mine a fost şi o lecţie, pentru că noi la nunţile noastre mai mult chefuim. Dar aici a fost o nuntă selectă, cu oameni deosebiţi„.

Şi bucatele au fost un răsfăţi pentru oaspeţi, iar fostul ministru al agriculturii, Valeriu Tabără, a lăudat vinul, despre care a spus că a fost excepţional.