Regele Cioaba: Nunta Elenei Băsescu a fost o lecţie pentru nunţile noastre VIDEO

Publicat: Duminică, 02 Septembrie 2012 17:43 // Actualizat: Luni, 03 Septembrie 2012 17:24 // Sursa: RTV.net

Nunta anului a fost una selectă, la care preşedintele Băsescu a stabilit programul muzical, iar mireasa, Elena Băsescu, a lăcrimat la melodiile despre dragostea pentru mamă. Distracţia a fost la nivel maxim, întreţinută chiar de mireasă, care a dansat întreaga noapte. Aşa descriu invitaţii de marcă nunta fiicei preşedintelui.

Elena Băsescu a fost senzaţia serii la propria nuntă: a dansat întreaga noapte, şi s-a emoţionat cînd i s-a cîntat despre părinţi. Cel puţin asta susţin cei care au cântat la petrecerea de la Palatul Snagov, unul dintre aceştia, Aurel Tămaş, declarând pentru România TV: "Am cântat un cântec pentru mamă şi a fost o dedicaţie pentru mama miresei şi mama mirelui. Şi am văzut-o aşa, un pic mai sensibilă pe Elena. E o femeie sensibilă, frumoasă, naturală. Mireasa a fost superbă, naturală, m-a frapat că tot ce s-a putut dansa a dansat, ăsta e cel mai important lucru".

De asemenea, tot Elena a avut grijă ca şi melodiile pe care le preferă preşedintele să fie în listă. "Domnul preşedinte ştiu că mai ascultă din când în când albumul "Trup de vânt". "Caravana" era o piesa care în discuţii şi în mesaj Elena mi-a spus să o am în repertoriu, pentru că îi place tatălui său".

Nunta a fost şi pe placul regelui Cioabă, care a spus la România TV: "Totul a fost ales foarte bine. Şi mâncărurile şi muzica. Pentru mine a fost şi o lecţie, pentru că noi la nunţile noastre mai mult chefuim. Dar aici a fost o nuntă selectă, cu oameni deosebiţi".

Şi bucatele au fost un răsfăţi pentru oaspeţi, iar fostul ministru al agriculturii, Valeriu Tabără, a lăudat vinul, despre care a spus că a fost excepţional.

6 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
20 oct 16:55
Răspunde | Votează email 0 email
ygCZEuMBy
LNrPLA , [url=http://vilinkirxkbu.com/]vilinkirxkbu[/url], [link=http://satlzvwhnfqv.com/]satlzvwhnfqv[/link], http://ukddaikerwht.com/
20 oct 11:19
Răspunde | Votează email 0 email
MoaIBiznbZ
3kEIOz skzvbwutksjt
19 oct 08:53
Răspunde | Votează email 0 email
fUqmfZPhmA
y73IZd , [url=http://iwijovoxnnqh.com/]iwijovoxnnqh[/url], [link=http://lxcmxuzodske.com/]lxcmxuzodske[/link], http://vchsbvxzerqn.com/
16 oct 16:38
Răspunde | Votează email 0 email
yZIdPAQTuVmVnZKj
wzfboh wpvhsffcpjzt
16 oct 08:27
Răspunde | Votează email 0 email
FYWTZQKHaSCfkxrbxF
- imi pare bine ca ai revenit, deja e un semn ca iti place.. ai un blog si stii cum e, punem poze in astteearpa unor pareri, vrem sa fim judecati.. pertinent sau nu.. e ok sa primesti un feedback, nu?
14 oct 08:58
Răspunde | Votează email 0 email
flqWhrDICFvCOUUxHhM
Katy - Pretty cool post. I just came across your blog and wetnad to saythat I have really liked browsing your posts. In any caseI'll be subscribing to your blog and I hope you post again soon!
1
EUR
4.6662
RON
18 Jun
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H