Regele romilor ortodocşi, Dan Stănescu, şi-a măritat FIICA cea MICĂ. Zestrea pe care o va primi este uriaşă

Regele romilor ortodocşi, Dan Stănescu, şi-a măritat fiica Lucy Cristina. Petrecerea a avut la casa miresei, în Costeşi, judeţul Argeş. Pentru nunta mezinei Cristina s-au tăiat 10 porci şi 35 purceluşi, iar zestrea va fi de un milion de euro, a declarat socrul mic. La petrecere au cântat Adi Minune, Loredana Groza, Daniela Gyorfi şi Cătălin Crişan.

19 oct. 2013, 05:25
Regele romilor ortodocşi, Dan Stănescu, şi-a măritat FIICA cea MICĂ. Zestrea pe care o va primi este uriaşă

Regele romilor ortodocşi, Dan Stănescu, şi-a măritat sâmbătă fiica cea mică. La petrecere au fost sute de invitaţi care au dansat pe muzica lui Adi Minune, Loredana Groza, Daniela Gyorfi şi Cătălin Crişan. Zestrea pe care o va primi mireasa este impresionantă, un milion de euro, potrivit România TV.

Citeşte şi Gafă de proporţii la Tribunalul Argeş. Dan Stănescu apare cu titulatura de „rege” în procesul cu fraţii Cioabă

Lucy Cristina, în vârstă de 16 ani, a avut patru pretendenţi şi, după ce familiile au negociat, a fost ales Daniel Miuţescu, unul din cei mai bogaţi ţigani din România. Naşul este patronul unui lanţ de farmacii.

Citeşte şi SCANDALOS. Copile de numai câţiva ani, LOGODITE în timpul sărbătorii romilor de la Costeşti VIDEO

Până la marele eveniment, fata a fost băgată într-un program de austeritate mai ceva decât călugăriţele. Umbla însoţită fie de rude, fie de oameni de încredere ai tatălui ei şi nu a avut voie să piardă vremea pe internet sau pe vreo reţea de socializare. Pentru petrecere s-au tăiat 10 porci şi 35 purceluşi.

Citeşte şi Petrecere mare în Argeş. Romii sărbătoresc 10 ani de când au încoronat primul rege al romilor creştini

Duminică, mirii şi alaiul s-au mutat în Vâlcea la familia ginerelui lui Dan Stănescu.

Sora mai mare a Cristinei, Ancuţa, s-a cununat în vara anului 2009. Printre darurile primite de miri s-au numărat piese de mobilier Armani, comandate direct de la Paris, dar şi 300 de rochii pe comandă pentru tânără. O salbă de galbeni până în pământ a acoperit rochia de mireasă, în timp ce mirele avea la butonieră o bancnotă de o sută de euro.