Reghecampf acuză arbitrajul după FCSB-Viitorul: Au fost penibili, am avut două penalty-uri neacordate

Laurenţiu Reghecampf a răbufnit la adresa arbitrilor la finalul întâlnirii FCSB-Viitorul Constanţa (scor 1-1), din cadrul etapei a 7-a a Ligii 1. Roş-albaştrii au trimis de două ori balonul în bară şi au ratat alte câteva ocazii uriaşe.

24 apr. 2017, 20:38
Reghecampf acuză arbitrajul după FCSB-Viitorul: Au fost penibili, am avut două penalty-uri neacordate

Laurenţiu Reghecampf a cricticat dur deciziile arbitrului Radu Petrescu, acuzându-l pe acesta că nu a acordat două penalty-uri pentru echipa sa, primul după un duel între Ganea şi Momcilovic, al doilea după un fault făcut de Ţîru asupra lui Alibec.

Citeşte şi FCSB-Viitorul 1-1, calificarea încă se joacă. Ţucudean i-a dat lovitura de graţie fostei sale formaţii

Sunt multe lucruri pe care putem să le discutăm, dar cred că e prea devreme. Trebuie să ne uităm încă o dată la meci, vreau să îmi felicit jucătorii pentru ocaziile create. Sunt momente când nu mai poţi răbda. Toţi strigă că Steaua e avantajată. Aţi văzut ce s-a întâmplat azi? Trebuia să intrăm la pauză cu 5-0, nu ne-au dat două penalty-uri. Era un meci în care se decidea titlul şi ne trimit arbitri care fac astfel de greşeli. Şi vorbim de arbitri cu experienţă„, a spus Reghecampf, în cadrul emisiunii Fotbal Club, la Digi Sport.

Citeşte şi Gigi Becali comentează egalul Stelei cu Viitorul: Trebuia să fie 5-0, s-a terminat 1-1!

Viitorul a marcat la una una dintre puţinele ocazii avute, după o greşeală teribilă de apărare a FCSB. „O să discut cu Bălaşa şi Moke pentru că am primit acel gol cum l-am primit”, a mai spus Reghecampf.