Reghecampf, DECIZIE ŞOC! „Nu mai suport! Le-am zis jucătorilor că plec de la Steaua!”

Laurențiu Reghecampf a declarat, vineri, că sunt șanse foarte mari să plece de la Steaua dacă va pierde din nou cu Dinamo pe 2 aprilie.

24 mart. 2017, 17:25
Reghecampf, DECIZIE ŞOC! „Nu mai suport! Le-am zis jucătorilor că plec de la Steaua!”

Laurențiu Reghecampf spune că lucrurile se vor complica dacă Steaua pierde din nou în faţa rivalei Dinamo.

„Eu le-am transmis jucătorilor că pentru mine va fi ultimul meci! Eu nu mai suport să mă bată Dinamo! Vreau să văd o altă reacție, vreau să văd că jucătorii când intră pe teren își doresc să câștige un derby. Ăsta e mesajul pe care eu l-am transmis. Pentru mine e foarte important să văd reacția lor pe teren, nu să fiu lângă ei a doua zi și să mă bată Dinamo cu 3-0. Dacă pierdem se complică lucrurile”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la TV Digi Sport.

Reghecampf s-a înţeles cu Gigi Becali să plece. Cine vine la STEAUA

„Noi ne-am pierdut foarte mult din identitate în ultima vreme. Nu avem nici atmosfera prielnică în acest moment. Atmosfera e adusă de victorii. Le-am spus jucătorilor că trebuie să fie colegi între ei. Trebuie să se pupe într-un fel caracterele lor. Sincer, acum nu avem niciun om de legătură. Înainte aveam un Latovlevici, un Tătărușanu, care chiar dacă nu vorbea avea puterea să facă legătura. Era și Cristi Tănase înainte care putea face asta”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.