Reghecampf, dorit în locul lui Piţurcă. „Îmi doresc să fiu selecţioner”. Vezi în ce condiţii ar accepta oferta

După alegerea lui Răzvan Burleanu în fruntea Federaţiei Române de Fotbal, a apărut varianta că Laurenţiu Reghecampf l-ar putea înlocui pe Victor Piţurcă la cârma echipei naţionale. Antrenorul Stelei nu ar spune nu unei oferte din partea FRF, însă are o condiţie.

RomaniaTV.net
05 mart. 2014, 19:12
Reghecampf, dorit în locul lui Piţurcă. „Îmi doresc să fiu selecţioner”. Vezi în ce condiţii ar accepta oferta

Laurenţiu Reghecampf a declarat, miercuri, la DigiSport, că îl atrage ideea de a prelua funcţia de selecţioner, însă doar cu condiţia să i se permită să continue şi activitatea de la Steaua.

„A apărut un profesionist care a pus punctul pe i”, a spus Reghecampf despre Răzvan Burleanu. „Îmi doresc să fiu selecţioner, dar doar în paralel cu ce fac la Steaua. Chiar dacă mulţi spun că nu se poate, eu vă spun că pot. Trei-patru jucători nu mai vor să vină cât este Piţurcă. Cel mai important pentru mine, un jucător la care eu ţin enorm, este Ştefan Radu”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Tehnicianul Stelei a vorbit şi despre alegerea lui Burleanu la conducerea FRF: „Cred că a dat dovadă că este un profesionist, după felul în care vorbeşte, în care a pus problemele, în care a încercat să-i facă pe oameni să înţeleagă ce vrea să facă. A câştigat tinereţea şi cred că fotbalul românesc a câştigat enorm”.

Răzvan Burleanu a fost ales, miercuri, în funcţia de preşedinte al FRF, cu 113 voturi, faţă de doar 59 primite de Vasile Avram în al doilea tur. În prima fază a votului, Avram obţinuse tot 59 de voturi, iar Burleanu 72, în timp ce Gheorghe Chivorchian a obţinut 29 de voturi, pe care ulterior le-a cerut susţinătorilor săi să i le acorde lui Răzvan Burleanu.