Reghecampf: „Nu vreau să daţi vina pe Gigi Becali. E o tragedie”

Antrenorul lui Litex, Laurențiu Reghecampf, a comentat ratarea calificării Stelei în grupele Ligii, cu Partizan, și apoi ale Europa League, cu Rosenborg.

27 aug. 2015, 20:21
Reghecampf: „Nu vreau să daţi vina pe Gigi Becali. E o tragedie”

Steaua a învins Rosenborg, scor 1-0, dar a fost eliminată din Liga Europa. „Cred că e pentru prima dată când voi fi mai dur, cred că pentru Steaua e o tragedie. Îl apreciez foarte mult pe Helmuth Duckadam, dar nu sînt de acord cu ce a zis, cred că trebuie făcută o analiză, lucrul ăsta că să vede, că mergem înainte, astea n-ar trebui spuse după un asemenea meci. OK, cîștigi cu 1-0, dar Steaua putea să o întreacă în ambele manșe. Dacă erau mai atenți și analizau mai bine nu se ajungea niciodată aici. Greșelile trebuie reparate.

Nu mă gândesc numai la bani ci la ceea ce înseamnă fotbalul românesc. Steaua putea deoăși fără probleme Partizan, joci Rosenborg, care n-a pus nici o problemă Stelei, au fost doar greșelile din tur, Steaua trebuia să se califice e mult mai valoroasă. Echipa are valoare. S-au investit foarte mulți bani, trebuia să joace în grupele Ligii. 

Transferurile totdeauna le face antrenorul. Nu vreau să dați vina pe Gigi Becali. Și el poate are un procent de vină, dar nu e singurul vinovat. Nu trebuie să dăm vina nici pe Rădoi, sînt foarte mulți oameni care lucrează la Steaua, fiecare trebuie să aibă responsabilitatea lui. Eu așa lucrez”, a declarat Reghe la Dolce Sport.