Reghecampf, prezentat OFICIAL de LITEX. Primele REACŢII

Laurenţiu Reghecampf a fost prezentat, vineri, în funcţia de antrenor al lui Litex Lovech. Antrenorul a spus că şi-a propus câştigarea titlului şi a Cupei Bulgariei.

07 aug. 2015, 10:01
Reghecampf, prezentat OFICIAL de LITEX. Primele REACŢII

Laurentiu Reghecampf va ocupa banca tehnica a bulgarilor de la Litex Loveci, echipa pentru care a si jucat in sezonul 1998-1999.Reghecampf vrea sa faca din Litex o echipa importanta a Bulgariei si chiar sa reuseasca o calificare in grupele unei competitii europene.

„Sunt fericit că sunt antrenor la Litex. Eu ştiu că vreau să fac o reformă şi mi-am asumat această responsabilitate. Ştiu foarte bine jucătorii de la Litex şi cred că au un mare potenţial. Obiectivul este câştigarea campionatului, a Cupei şi să ne calificăm în competiţia europeană. Avem condiţiile necesare pentru a face această performanţă”, a spus antrenorul român.

Presa bulgara a notat inaintea prezentarii oficiale ca Reghecampf si-l doreste la Litex pe Claudiu Keseru, atacant pe care l-a antrenat la Steaua si care a avut o perioada excelenta sub comanda acestuia. Keseru este in acest moment sub contract cu Al Gharafa, formatie care l-a achizitionat in iarna de la Steaua.

Dupa 3 etape disputate in campionat, Litex este lider, cu 7 puncte acumulate. Reghecampf va debuta la Litex in meciul cu Lokomotiv Plovdiv, programat sambata.