Reghecampf, reacţie DURĂ după FC Voluntari – Steaua 2-3. Florin Marin: „Viciere de rezultat”

Laurenţiu Reghecampf şi-a băgat jucătorii în şedinţă după ce Steaua s-a impus greu cu 3-2 la Ploieşti, în faţa celor de la FC Voluntari.

25 sept. 2016, 19:42
Reghecampf, reacţie DURĂ după FC Voluntari – Steaua 2-3. Florin Marin: „Viciere de rezultat”

Laurentiu Reghecampf i-a certat pe fundasii sai.

FC VOLUNTARI – STEAUA 2-3 în etapa a 10-a din Liga I. VEZI rezumatul VIDEO şi CLASAMENTUL

„Am facut multe greseli pe faza de aparare, pierdem usor mingi. Avem prea multi jucatori care nu inteleg ca trebuie sa fim agresivi, sa recuperam mingea si sa iutim jocul.

Pe Tamas l-am schimbat pentru ca avea galben iar arbitrul l-a avertizat ca la urmatorul fault primeste rosu. Nu inteleg cum poate un arbitru sa spuna asa ceva. La 11 metri trebuia sa se dea al doilea galben si eliminarea, dar nu mai comentez arbitrajul.

Pe Golubovic l-am odihnit, avem meci joi si trebuia sa-i dam pauza. Sper ca jucatorii sa inteleaga din aceste meciuri si sa-si dea seama. Trec etapele, jocul nostru nu e foarte bun, nu muncim asa cum trebuie si nu imi place. Am avut o discutie cu ei si cred ca au inteles ce le-am spus. 

Trebuie sa punem suflet, am luat goluri simple. Noi centram de 20 de ori in fata portii si nu marcam, ei au o ocazie si marcheaza. In fotbal daca nu pui suflet, daca nu faci sacrificii este foarte greu”, a declarat Laurentiu Reghecampf dupa FC Voluntari – Steaua 2-3.

Tehnicianul Florin Marin a declarat, duminică seară, după meciul pierdut de FC Voluntari, scor 2-3, în faţa FC Steaua, că arbitrajul a fost favorabil grupării bucureştene, el menţionând că a fost „viciere de rezultat”.

„Am făcut un meci bun în seara aceasta, dar este păcat că nu am obţinut un rezultat mai bun. Şi asta din cauza arbitrilor, care au dictat numai în favoarea celor de la Steaua. Penalti uşor acordat, iar la lovitura liberă din care s-a marcat golul trei nu a fost nimic. Până acum am tăcut, dar nu mai pot. A fost viciere de rezultat. Degeaba am jucat noi bine, i-am surprins pe Steaua pe contraatac, am fost bine organizaţi şi Steaua nu trebuia să câştige. Sigur, am făcut şi noi mai multe greşeli, mai ales la marcajul lui Momcilovic, dar arbitrajul ne-a dezavantajat clar!”, a spus Florin Marin la Digi Sport.