Regie demascată la emisiunea Burlacul. Ce manevre fac producătorii show-ului FOTO

Cel mai mediatizat show cu tenta matrimoniala, "Burlacul" pare ca ascunde multe nereguli. Una dintre concurente a dat totul pe fata si a povestit toate regiile la care ar fi fost supusa in timpul filmarilor.

29 ian. 2015, 08:21
Regie demascată la emisiunea Burlacul. Ce manevre fac producătorii show-ului FOTO

Ultima editie a show-ului „Burlacul” pare a avea toate ingredientele unei regii ascunse sub titulatura de reality-show, scrie cancan.ro. Desi se vrea o emisiune de tip matrimoniala, unde tinerele „lupta” la inima unui barbat celebru, se pare ca de aceasta data concurentelor li se explica clar ce trebuie sa zica in fata camerelor si ce le este interzis.

Citeşte şi BURLACUL 2015: Situaţii de maximă tensiune la ediţia din 29 ianuarie. „A fost dată afară!”

Obligate sa declare ca sunt indragostite de Andrei?

La sfarsit anului trecut, inainte ca show-ul sa inceapa sa fie difuzat, CANCAN.ro oferea detalii picante despre reactia pe care au avut-o concurentele in momentul in care l-au vazut pentru prima data pe „Burlacul” Andrei Andrei. Desi li s-a povestit despre Andrei ca este un fotomodel de talie internationala, fetele nu au fost extrem de multumite in momentul in care l-au vazut in realitate. Asa ca multe si-au dorit sa plece acasa inca din primele zile, insa au fost nevoite sa continue concursul. „Cireasa de pe tort” a venit in momentul in care au fost obligate sa declare ceea ce nu isi doreau, dupa cum ne-a povestit una dintre participante. 

Citeşte şi BURLACUL 2015. Momente de PANICĂ. A LEŞINAT în timpul ceremoniei trandafirului

„Producatoarea ne spunea exact ce avem voie sa declaram si ce nu. Ne cerea in mod expres sa spunem ca suntem indragostite de Andrei, chiar daca multe dintre noi nu aveau acest sentiment. Nici nu incepusera bine filmarile si deja trebuia sa spunem ca ne place enorm de el. Nu era deloc asa, nici nu-l cunosteam bine. Andrei nici nu socializa prea mult cu noi cand nu erau camerele pornite”, a povestit o fosta concurenta, sub protectia anonimatului.

Amenintate ca sunt inlocuite cu alte domnisoare?

Se pare ca fetelor nu doar ca li se impunea ce sa declare la filmari, dar erau si amenintate ca, daca nu respecta contractul, nu-si vor mai primi banii si ca vor fi inlocuite imediat cu alte fete: „Ne ameninta ca ne da imediat afara si ca noi suntem nimeni pe langa Andrei Andrei, care este un fotomodel de talie internationala. Daca nu respectam ceea ce ni se spune, ne inlocuieste de urgenta cu alte domnisoare care ar face orice sa fie in locul nostru”, ne-a mai spus sursa noastra. De altfel, Andrei Andrei nu avea niciun rol in toata aceasta poveste si se pare ca nici macar nu avea habar de tot ce se intampla cu concurentele.

Au incercat sa se foloseasca de aparitia tv

Aflate intr-o situatie fara scapare, multe dintre concurente au incercat sa profite la maximum de pe urma acestor aparitii televizate. Una dintre tinerele care au folosit concursul ca o rampa de lansare a fost Monica Rusu. Originara din Cluj, tanara nu si-a facut ca scop sa-l cucereasca pe Andrei, ci si-a dorit sa devina ea cunoscuta. Monica a fost prinsa de celelalte concurente in timp ce vorbea la telefon cu iubitul ei, din Cluj, si ii povestea ca vrea sa mai ramana putin in concurs pentru a se folosi de publicitate. Se pare ca Monica incearca sa-si faca un nume in industria modelling-ului din Romania. Dupa ce, in 2013, a participat la Miss World, unde a ocupat locul al doilea, tanara a prins cateva oferte pentru a defila pentru designeri romani.