Regina Marii Britanii are probleme de sănătate

Reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a, are probleme de sănătate. Suverana Regatului Unit a suferit joi o criză de sciatică.

RomaniaTV.net
12 oct. 2012, 07:56
Regina Marii Britanii are probleme de sănătate

Elisabeta a II-a nu a putut participa vineri la ceremonia de la Castelul Windsor, în cadrul căreia urma să înmâneze circa 90 de medalii şi premii. Prinţul Charles de Wales a onorat ceremonia în locul mamei lui, scrie presa din regat.

Regina, care şi-a sărbătorit recent Jubileul de Diamant marcând împlinirea a 60 de ani de la încoronarea sa, s-a bucurat până acum de o sănătate excelentă. În pofida faptului că are 86 de ani, suverana britanică participă la peste 300 de evenimente publice pe an.

Potrivit unor surse de la Palatul Buckingham, pot fi numărate pe degetele de la o mână evenimentele la care Elisabeta a II-a şi-a anulat participarea din motive de sănătate în cei 60 de ani de când se află pe tronul Marii Britanii.

Până de curând, principala ei pasiune a fost echitaţia şi numai anul trecut, din cauza unei dureri cronice la un genunchi, Elisabeta a II-a a renunţat la plimbările sale călare.