Reglare de conturi în stil mafiot, bătaie cu săbii, topoare şi pistoale. Mai mulţi oameni au ajuns la SPITAL

Zece romi înarmaţi cu săbii, topoare, furci şi un pistol au atacat un alt clan de romi din Bârlad. oameni au ajuns la spital, unul dintre ei este împuşcat în picior, iar un altul are un traumatism cranian sever.

RomaniaTV.net
21 sept. 2014, 15:11
Reglare de conturi în stil mafiot, bătaie cu săbii, topoare şi pistoale. Mai mulţi oameni au ajuns la SPITAL

Două clanuri din Bârlad s-au încăierat cu furci, topoare, săbii şi chiar un pistol. Trei oameni au ajuns răniţi la spital după bătaia de groază. O familie spune că s-a trezit atacată de rivali, în propria curte. Poliţiştii sunt în alertă şi îi caută pe atacatori.

Un bărbat din municipiul Bârlad a ajuns, duminică, după-amiază, la Spitalul de Urgenţă „Elena Beldiman”, după ce ar fi fost împuşcat în picior, potrivit Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, Mihaela Ştraub, în curtea unei familii din Bârlad au intrat fără drept mai multe persoane, care au provocat un conflict a cărei cauză nu se cunoaşte deocamdată.

Se pare că scandalul a izbucnit pe fondul unor neînţelegeri mai vechi. Poliţiştii efectuează cercetări la faţa locului pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în acest caz, fiind audiate toate persoanele implicate. În urma primelor cercetări s-a stabilit că au fost întrunite elementele constitutive pentru patru infracţiuni: violare de domiciliu, loviri şi alte violenţe, ameninţare şi tulburarea liniştii şi ordinii publice„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Aceasta a precizat că poliţiştii urmează să stabilească dacă în conflict a fost folosită vreo armă de foc, anchetatorii aşteptând, în acest sens, informaţii de la medicii de la spitalul bârlădean.