Regretul unei frumoase VEDETE, după ce şi-a mărit bustul: Sânii mei sunt enormi şi îi urăsc FOTO

Una dintre cele mai sexy actriţe din Marea Britanie, Chelsea Healey, a declarat presei că regretă faptul că şi-a mărit bustul. Din cauza faptului că a recurs la această operaţie când avea doar 18 ani, sânii ei au continuat să crească şi după intervenţia medicală, incomodând-o. 

07 mai 2013, 16:02

Tânăra în vârstă de 24 de ani recunoaşte că implanturile mamare au fost cea mai mare greşeală a vieţii ei, mai ales că a recurs la această operaţie la vârsta de doar 18 ani, potrivit The Sun.

Citeşte şi Metoda inedită folosită de o femeie pentru a-şi mări SÂNII cu TREI MĂSURI, fără operaţii sau DURERE

Actriţa a recurs la silicoane acum şase ani, când a vrut să îşi mărească  modesta cupă mărimea C, la dimensiunea DD. CU toate acestea, din cauza vârstei fragede, sânii nu se dezvoltaseră complet în momentul operaţiei, ei continuând să crească pe cale naturală. Astfel, în prezent, femeia are cupa F la sutien.

Citeşte şi Unei femei i-au ieşit silicoanele, imediat după operaţia de mărire a sânilor FOTO

„Am recurs de la cupa C la DD, dar din cauza faptului că sânii mei încă creşteau am acum cupa F. Sunt enormi şi îi urăsc. Sânii mei mă fac să par mai mare decât sunt şi fiecare rochie pe care o port pare luată de la gunoi”, a spus vedeta într-un interviu recent.