REGULI INCREDIBILE pentru copii la locurile de joacă: NU au voie să facă gălăgie şi să poarte haine cu fermoar

Consilierii locali din Timişoara au stabilit mai multe reguli aberante pentru părinţii şi copiii care merg în locurile de joacă. Copiii nu au voie să facă gălăgie în aceste locuri, iar hainele pe care le poartă nu trebuie să aibă fermoare sau capse, informează România TV.

25 nov. 2015, 08:12
REGULI INCREDIBILE pentru copii la locurile de joacă: NU au voie să facă gălăgie şi să poarte haine cu fermoar

Pentru a nu zgâria mobilierul existent în spaţiile de joacă din Timişoara, copiii care poartă haine cu capse, ţinte sau fermoare nu mai au voie în locurile respective. De asemenea, ei nu au voie să facă gălăgie, iar cei care adoră să se dea în leagăne trebuie să ştie că nu mai pot face acest lucru, decât dacă îşi aduc de acasă şi o ruletă pentru a măsura unghiul de înclinare al leagănului care nu trebuie să depăşească 80 de centimetri faţă de verticală.

Mai mult, consilierii locali au decis şi că părinţii care îndrăznesc să stea lângă leagăne pentru a-şi supraveghea copiii să fie amendaţi cu sume cuprinse între 500 şi 1.000 de lei.

Noile reguli pentru locurile de joacă votate în unanimitate de consilierii din Timişoara sunt ciudate şi nu pot fi puse în practică, este părerea primarului care doreşte să modifice cât mai repede hotărârea Consiliului Local.

Citeşte şi Cele mai ÎNFRICOŞĂTOARE locuri de joacă pentru copii sunt desprinse direct din COŞMARURI GALERIE FOTO