REGULI NOI la programele de MASTER, în anul universitar 2013-2014

Numărul maxim al studenţilor care pot fi şcolarizaţi pentru fiecare domeniu, începând cu anul universitar 2013-2014, va fi stabilit în urma evaluării externe făcute de ARACIS sau de o altă agenţie de asigurare a calităţii, din ţară sau străinătate, înregistrată în Registrul European pentru Asigurarea Calităţii în Învăţământul Superior, potrivit unei hotărâri adoptate miercuri de Guvern.

RomaniaTV.net
12 iun. 2013, 17:27
REGULI NOI la programele de MASTER, în anul universitar 2013-2014

Hotărârea vizează aprobarea Metodologiei privind acreditarea domeniilor de studii universitare de master pe baza programelor de studii de master acreditate, potrivit Agerpres.

În baza acestei hotărâri, instituţiile de învăţământ superior acreditate care îşi şcolarizează studenţii la programe de studii universitare de master acreditate se consideră Instituţii Organizatoare de Studii Universitare de Masterat (IOSUM), acreditate pentru domeniile de studii de master în care acestea se încadrează.

Totodată, începând cu anul universitar 2013-2014, domeniile de studii universitare de master acreditate se constituie, la propunerea senatelor universitare, din programele de studii universitare de master acreditate de ARACIS până la data de 30 iunie.

Citeşte şi: MODIFICĂRI la ADMITERE LA FACULTATE în 2013