RELAŢIA ŞOC din viaţa lui Denis Alibec. IUBIRE MAXIMĂ cu soţia unui MARE CAMPION

Denis Alibec este nu doar un fotbalist de top, ci şi un cuceritor pe măsură. Atacantul a făcut multe victime în rândul femeilor, unele aflate chiar în situații mai complicate, având copii sau fiind implicate într-o altă relație.

06 apr. 2017, 16:15
RELAŢIA ŞOC din viaţa lui Denis Alibec. IUBIRE MAXIMĂ cu soţia unui MARE CAMPION

Denis Alibec a trăit o poveste de dragoste cu Larisa Drăgulescu, fosta soţie a gimnastului Marian Drăgulescu.  Retrasă din circuitul monden și stabilită la casa ei, alături de copiii pe care îi are cu Marian Drăgulescu, Larisa Drăgulescu a făcut, într-o perioadă nu foarte îndepărtată, o pasiune pentru atacantul lui FCSB, scrie EVZ.

Apropiații fostei soții a lui Marian Drăgulescu au dezvăluit că  cei doi au petrecut mult timp împreună, consumat într-un cadru intim și presărat cu momente care nu îi dau pace Larisei nici în momentul de față.

„Larisei i-a plăcut întodeaună curajul lui Alibec de a spune ce dorește și mai ales că nu era inhibat. Momentele petrecute între ei au fost frumoase, au lăsat urme în sufletul fostei soții a lui Marian Drăgulescu”, au punctat apropiații fostului cuplu.