Relaţiile lor n-au nicio şansă de izbândă! Perechi de zodii care sunt incompatibile

Unele cupluri reusesc sa se inteleaga de minune fara sa faca prea multe eforturi, in timp ce altele se straduiesc enorm si nu reusesc sa gaseasca linistea si fericirea de care au nevoie, iar acest lucru se intampla, conform astrologilor, din cauza incompatibilitatii.

RomaniaTV.net
02 iun. 2018, 08:18
Relaţiile lor n-au nicio şansă de izbândă! Perechi de zodii care sunt incompatibile

Taur si Sagetator

La inceput pot sa para atrasi unul de celalalt, insa dupa o perioada, fix aceste diferente transforma relatia intr-un camp de lupta. Nativul Taur este stabil si rational, in timp ce nativul Sagetator este imprevizibil si aventuros. Nativul Taur va simti nevoia sa controleze totul, lucru pe care celalalt il detesta.

Balanta si Capricorn

Atractia dintre acesti doi nativi pare a fi reciproca, dar nu este de lunga durata. Desi la inceput e presarata cu zambete si nebunii, relatia dintre cei doi va atinge punctul critic cand partenerii nu se vor mai suporta unul pe altul. Nativul Balanta este mult prea lenes pentru nativul Capricorn, care isi doreste sa evolueze in fiecare secunda.

Scorpion si Sagetator

Daca la inceput pot sa para cuplul perfect, intrucat ambii parteneri sunt placuti la aspect, au o minte agera si o personalitate puternica, ulterior, cand lucrurile devin serioase, cei doi au mereu cate ceva de impartit. Nativul Scorpion este mult prea protocolar si suparat pe nativul Sagetator, care si-ar dori sa aiba o viata orientata spre mai multa distractie.