Relaxare la mare altitudine. Tratamente miraculoase în inima Alpilor, în Tirol

În inima Alpilor, vizitatorii sunt răsfaţaţi de un minunat peisaj montan, dar şi de drumeţii relaxante în aerul curat, de munte. După o zi plină de adrenalină pe pârtie, nimic nu se compară cu clipele de relaxare la un spa alpin, în izvoarele şi băile termale din Tirol.

RomaniaTV.net
28 nov. 2014, 18:54
Relaxare la mare altitudine. Tratamente miraculoase în inima Alpilor, în Tirol

Centrele de sănătate premiate la nivel internaţional, yoga pe munte sau bazinul Kneipp cu privelişte panoramică reprezintă combinaţia ideală între spa şi natură, invitând la relaxare şi regenerare în Tirol.

În inima Alpilor din Valea Ötz se află singura baie termală din Tirol, Aqua Dome din Längenfeld, pe o suprafaţă de aproape 50.000 metri pătraţi. Izvorul care iese din pământ în baia termală conţine clorură de natriu şi sulf, cu efecte benefice împotriva reumatismului.

Baia Aigner, o mică bijuterie ascunsă în Valea Hochpuster din Tirolul de Est, funcţionează încă din 1772 și se află în patrimoniul monumentelor culturale. Ea a fost construită pe un izvor de apă cu conţinut de calciu, sulfiţi şi minerale şi este benefică împotriva reumatismului, gutei şi a sciaticii.

VACANŢĂ ÎN TIROL: Ghidul turistului, ce NU trebuie să rataţi în concediul de iarnă

Există însă şi numeroase centre de sănătate şi terapie, iar programul de detoxifiere practicat la centrul Lanserhof, de lângă Innsbruck, conţine o dietă potrivită, măsuri terapeutice şi un mix de tratamente de peeling, băi şi masaje.

Confortabil este şi Centrul de sănătate şi terapie cu ape minerale Mehrn, aflat la intrarea în Valea Alpbach. La renumitul centru de terapie şi baie, găsiţi un program divers de practici clasice şi practici Kneipp, aromaterapii, tratamente ayurvedice, cosmetică holistică şi multe altele.

În regiunea Wilder Kaiser, un întreg sat s-a dedicat terapiei Kneipp. Satul Kneipp Scheffau încântă cu şapte staţii de aventuri şi relaxare de-a lungul traseului circular Kneipp. Recomandarea noastră este să încercaţi drumul pe care se merge desculţ, inhalatorul în aer liber, scara venelor sau labirintul vulturilor.

Mai multe informaţii şi oferte de vacanţă găsiţi aici: www.visittirol.ro.