Remedii naturiste pentru durerile de dinţi

Când durerile dentare îţi acaparează viaţa, eşti în stare să încerci orice pentru a-ţi uşura disconfortul. Înainte de a pune mâna pe pastile puternice, care îţi pot afecta organismul, apelează la ajutorul naturii ca să-ţi calmezi suferinţa. Află care sunt plantele cu efect analgezic şi ce remedii naturiste îţi vor face durerea să dispară.

20 nov. 2014, 20:46
Remedii naturiste pentru durerile de dinţi

Cele mai comune cauze ale durerilor de dinti sunt cariile, gingivita, abcesele dentare sau radacinile expuse ale dintilor. Printre simptomele asociate cu aceste probleme se numara dureri si inflamatii ale gingiilor, durere pulsatila la nivelul dintilor, dureri de urechi, sinuzita si dificultati la hranire.

Alinare din natura

1. Ulei de cuisoare si de masline

Uleiul de cuisoare contine eugenol, un analgezic natural cu efect antibacterian. Din acest motiv, este recomandat nu doar de catre dentisti, ci si in ameliorarea tusei si astmului, durerilor de cap, problemelor de piele, dar si de digestie. Ca sa-ti tratezi durerile dentare, amesteca 2-3 picaturi de ulei pur de cuisoare cu ¼ lingurita de ulei de masline si aplica acest remediu pe zona afectata de trei ori pe zi, folosindu-te de un buretel demachiant. Mai poti plasa direct pe gingie putina vata inmuiata bine in solutie, pe care s-o lasi acolo cateva minute ca sa-si faca efectul. Daca nu ai ulei, foloseste cuisoarele ca atare. Nu trebuie decat sa le macini fin si sa tii pulberea pe locul dureros.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO

Citeşte şi TRUCURI surprinzătoare pentru dinţi mai albi şi un zâmbet de milioane