Remediu natural împotriva respirației urât mirositoare

Respirația urât mirositoare este o problemă cu care se confruntă un număr mare de oameni. Există nenumărate produse în comerț care ajută la reducerea respirației urât mirositoare, dar mult mai eficientă și de durată este apa de gură naturală.

RomaniaTV.net
22 mart. 2018, 15:46
Remediu natural împotriva respirației urât mirositoare

Iată cum îți prepari apa de gură naturală acasă:

Ingredientele necesare pentru apa de gură sunt pe bază de ierburi benefice pentru sănătatea ta. Cuișoarele și scorțișoara sunt foarte bune pentru sănătatea orală. Scorțișoara are proprietăți antiinflamatoare și antimicrobiene, care previn problemele orale și mențin respirația proaspătă o perioadă mai lungă. În același timp, substanțele nutritive prezente în cuișoare luptă împotriva bacteriilor din gură și previn mirosul neplăcut.

 Ai nevoie de:

–    1 linguri de cuișoare măcinate

–    1 lingură de scorțișoară pudră

–    1 lingură mentă pudră 

–    250 ml apă

Mod de preparare:

Pune la fiert apa într-un ibric. Adaugă pudra de scorțișoară și pudra de cuișoare în ea. Mai lasă vasul pe foc încă 5 minute, apoi îndepărtează-l și lasă amestecul să se răcească. Strecoară soluția într-un alt vas și adaugă pudra de mentă, apoi amestecă cu o lingură. Depoziteaz-o într-o sticlă.

Folosește apa de gură naturală în fiecare zi după ce ai periat dinții. Poate fi utilizată pe o perioadă de 7 zile.

Precauție:

Dacă ai orice problemă legată de gingii și dinții, atunci ar trebui să te adresezi medicului dentist. Utilizează această apă de gură numai după recomandarea medicului. Această apă de gură vizează doar reducerea respirației urât mirositoare din gură.

5 cauze ale respirației urât mirositoare