Remus Truică, executat silit pentru o datorie de trei milioane de euro VIDEO

Remus Truică, fostul șef de cabinet al lui Adrian Năstase, va fi executat silit, vineri, pentru un credit de trei milioane de euro, bani împrumutaţi de la bancă în anul 2008.

10 oct. 2014, 09:58
Remus Truică, executat silit pentru o datorie de trei milioane de euro VIDEO

Judecătorii din Buftea și-au dat acordul ca executorii să intre vineri pe proprietatea fostului șef de cabinet al lui Adrian Năstase. Remus Truică, va rămâne, după executarea silită, fără proprietatea de la Snagov, evaluată la circa 10 milioane de euro.

În anul 2008 am contractat un credit de trei milioane de euro, împreună cu soţia, care nu a mai fost plătit din motive de divorţ. Mai exact, aceasta nu recunoaşte că este parte a acestui contract de credit. Doamna a făcut zeci de acţiuni în justiţie pentru a combate faptul că şi ea este datoare în solidar cu mine pentru acest credit. Eu am propus mai multe variante pentru a scăpa de acest credit, însă soţia mea nu a fost de acord nici să plătească, nici să găsim o variantă amiabilă. Eu pot să plătesc toată datoria, dar la partaj Irina va primi cu trei milioane mai puţin. Astăzi (vineri – n.r.) executorii au făcut nişte măsurători, ceea ce este un lucru normal, căruia nu m-am opus„, a declarat Remus Truică.

La domeniul lui Remus Truică s-a prezentat şi avocata soţiei miliardarului, însă aceasta nu a fost lăsată să intre pe proprietate. Femeia a fost bruscată de un paznic şi dată afară cu forţa din curtea reşedinţei.

Miliardarul a lămurit faptul că prezenţa poliţiştilor pe domeniul său se datorează avocatei soţiei sale şi nu a executorilor judecătoreşti. „Avocatul soţiei a chemat poliţia, nu executorii. Apărătorul Irinei Truică s-a plâns că nu i s-a permis accesul pe proprietate. Aceasta nu are ce caută pe această proprietate„, a mai spus Remus Truică.

CITEŞTE ŞI: Irina Truică riscă ÎNCHISOAREA. Află motivul pentru care Remus Truică a depus o plângere împotriva sa