Milionarul român care a sedus-o pe Patricia Kass, lovitură pentru instanţă. La mijloc sunt 45 de milioane de euro

Câştig în instanţă pentru afaceristul Remus Truică. A câştigat un proces în care bancherii solicitaseră urgentarea anchetei penale în dosarul în care prejudiciul este de 45 de milioane de euro. Remus Truica traieste linistit in conacul lui situat pe 15 hectare de pamant in Snagov.

RomaniaTV.net
12 ian. 2019, 11:11
Milionarul român care a sedus-o pe Patricia Kass, lovitură pentru instanţă. La mijloc sunt 45 de milioane de euro

Afaceristul Remus Truică le-a dat o lovitură grea bancherilor care îl acuză de un prejudiciu de 45 de milioane de euro. Cercetat într-un dosar amplu, care vizează jonglerii financiare ce au produs o paguba de 45 de milioane de euro în vistieria unei instituţii bancare, Remus Truică a iesit castigator in proces. Mai exact, a câştigat un proces în care bancherii solicitaseră urgentarea anchetei penale pentru a recupera banii, aşa că procurorii pot prelungi investigaţiile care îl vizează pe Truică atât cât vor considera de cuviinţă.

Remus Truică încearcă să recupereze, de luni bune, aproape o jumătate de milion de euro – bani pe care i-a oferit cu titlu de împrumut celui mai bun prieten al său. Pentru ca nu i-a primit Remus Truică l-a dat în judecată pe acesta şi a câştigat, după un proces care a durat doi ani. Remus Truică este, cu siguranță, unul dintre cei mai rafinați milionari de la noi are un domeniu impresionant localizat chiar la marginea pădurii, cu vedere la lacul Snagov, conține o vilă uriaşă, pe trei niveluri, cu piscină de dimensiuni olimpice, teren de fotbal şi teren de tenis, insa si multe probleme cu legea. 

„Facea dragoste de minune”. Patricia Kaas dezvaluie detalii picante din relatia cu Remus Truica

 Patricia Kaas a relatat episodul intr-o carte autobiografica. Celebra cantareata isi incepe relatarea intr-o maniera romantica, de parca s-ar fi asteptat sa cunoasca in Romania o mare iubire: “Ce mi se mai poate intampla? Si daca imi iese in cale Fat Frumos? Daca o sa traiesc o frumoasa poveste de dragoste, una dintre cele pe care si le povestesc pustoaicele?”.

Era odata un tanar care atunci cand si-a serbat ziua de nastere a vrut sa-i fiu oaspete de onoare. Isi dorea mai mult decat orice altceva sa vin sa cant pentru el. La el acasa, in frumoasa lui tara”, continua Patricia Kaas.

“Abia am aterizat pe aeroport si gazda ne-a invitat la cina intr-un restaurant situat pe malul unui lac maiestuos, la cativa kilometri de Capitala. Un tanar ne astepta in prag si mi-a oferit un brat de flori albe. Contrar tuturor asteptarilor mele, seara a fost perfecta. Gazda noastra vorbea franceza fluent, la fel si germana si, fireste, engleza. Stia o groaza de lucruri despre mine, ma sorbea din priviri. Eu una am remarcat-o pe tanara si draguta lui sotie, aflata langa el. Imi parea putin absenta, parca stingherita sa fie acolo. Conversatia a sarit de la un subiect la altul, era antrenant, vesel, fermecator”, descrie cantareata momentul in care l-a cunoscut pe miliardar. 

A doua zi dimineata a fost nelipsit de la repetitii, se ocupa de orice detaliu. Gentlemenul milionar se transformase intr-un fel de comisionar, ii facea mare placere sa se duca ba dupa o cafea, ba dupa un prelungitor si, desigur, se ingrijea sa nu-mi lispeasca nimic. S-a facut seara, toti invitatii se stransesera pe imensa peluza preschimbata intr-un mare restaurant, presarata cu mese albe, luminata subtil, totul trada bunul gust, acela pe care il pot asigura banii”, a mai scris artista in cartea sa.

“Abia incepusem sa cant cand s-a pornit ploaia. Invitatii s-au adapostit intr-un cort frumos. Nu si eu. Si nici el. Si-a luat nevasta de mana si s-au infipt in fata mea sub cerul innegurat. Daca pe mine ma ploua pana la os, atunci sa fie si el leoarca. Mi s-a parut delicios gestul lui. Induiosator. Curand am iesit de pe scena, el era tot acolo, in culise, cu smokingul muiat, radea. Tare il intinerea rasul. Desigur, a invitat toata trupa sa se alature musafirilor sai”, a continuat Patricia sa descrie in detaliu seara alaturi de miliardarul nostru.

Trabucuri, vinuri fine, ne-a rasfatat. Colegii mei erau in al noulea cer. Si eu la fel, marturisesc. A doua zi aveam avion dimineata, o masina urma sa ne duca de la hotel la aeroport. Mi-a urat noapte buna sarutandu-mi mana. Chiar masina lui a venit sa ma ia dimineata. Un bolid de un rosu aprins. Nu era loc decat pentru noi doi. Drumul a fost ocazia unei declaratii de dragoste ca la carte. Am schimbat numerele de telefon ca doi adolescenti. Avea o mima trista la scara avionului. Au trecut cateva zile. Era o vreme splendida la acel inceput de iulie. SMS-urile noastre s-au tot indesit. Si erau tot mai elocvente. Ma straduiam sa nu uit ca e insurat, ca are doua fetite adorabile”, scrie Patricia.

Si-a trimis avionul lui privat. Aparatul era la dispozitia mea. Si ar fi ramas acolo pana ma hotaram sa urc la bord. De trei ori pe zi primeam buchete extravagante, primul ca sa-mi ureze buna dimineata, al doilea ca sa-mi tina companie de-a lungul zilei si ultimul ca sa-mi indulceasca noaptea. Mesajele lui ma faceau sa surad. Mitralia 10.000 de idei pe secunda. Si apoi, inevitabilul s-a produs: “Sunt aici”. Da, era acolo. A condus toata noaptea, alt bolid, si iata-l in fata mea. Am cinat impreuna, era nostim, nastrusnic aproape. Da, i-am cazut in brate in acea seara. Eram aproape indragostita. Aproape..”, descrie Kaas prima noapte de amor.

“Amantul meu a devenit preocuparea mea cotidiana, imi facea toate voile. Nu mai vedeam decat genele lui lungi, pielea lui mata si surasul irezistibil. Facea dragoste de minune. E un amant desavarsit. Avea totdeauna sa-mi povesteasca o mie de lucruri. Eram inseparabili”, mai noteaza frantuzoaica.

Era vara, anotimpul iubirii. S-a intors pentru putin timp in tara lui, unde avea treaba, dar asta nu ne-a ostoit dorinta, eram a lui cu trup si suflet. Ori aproape, pentru ca mai trebuia sa cant la cate o petrecere privata uneori. Amantul meu mi-a spus ca vrea sa nu mai cant decat pentru el. Am ramas masca. Am crezut ca glumeste. Da de unde! Nu voia sa mai fiu vazuta de alti barbati, sa nu mai doreasca nimeni. Daca imi cadea cu tronc vreunul din ei??!!”, suna o alta descriere al relatiei lor.

Si-a ancorat yachtul intr-un port, m-a invitat sa bem un pahar in larg. Sampania curgea in valuri. Eram fermecata. Visam cu ochii deschisi. Imi vorbea de viitor, de noi doi. Sa plecam, sa traim pe o insula. Il credeam pe cuvant, doar era un om de afaceri stapanit si cumpatat, a facut avere cu idei sclipitoare si inovatoare, nu mai era un tinerel. Stie bine ce face. Imi spunea ca sunt femeia vietii lui. N-avea nicio indoiala in privinta asta….Trec zilele, saptamanile. Eu sunt inca amanta unui barbat insurat. Calatoriile noastre clandestine ne poarta la Londra, Monaco. Saint-Tropez ne primeste cu bratele deschise. Dar mie incepe sa nu mi se mai para amuzant. Impresia amara ca nu sunt decat un trofeu incepe sa puna stapanire pe mine. Eu sunt celebra, el e bogat. Onassis si Callas a lui, in versiunea 2010. Cu diferenta ca eu una nu vreau sa-mi sacrific cariera pentru un barbat, nu vreau sa fiu doar un obiect in plus in colectia lui”, se confeseaza Kaas.

“Dragostea mea are limitele ei. Odata cu toamna, povestea noastra de dragoste se sfarseste. Am fost a lui. A ales sa ramana cu nevasta. Nu-mi mai scrie, nu mai suna. Ce proasta am fost. Dar nu! Nu! Toti avem dreptul sa traim, sa visam, sa ne inselam. Sunt dezamagita, dar am trait o poveste de toata frumusetea. Basmele cu zane nu exista, si nici Fat Frumos. Povestea asta era prea frumoasa ca sa fie adevarata”, incheie Kaas.