Renata Gheorghe, mesaj INCREDIBIL pentru Andreea Marin. Ce spune despre divorţul Zânei de Tuncay

Renata Gheorghe a ţinut să anunţe că nu are nici o legătură cu divorţul dintre Andreea marin şi Tuncay Ozturk, deşi presa a speculat o posibilă relaţie a ei cu fizioterapeutul turc.

17 ian. 2017, 07:18
Renata Gheorghe, mesaj INCREDIBIL pentru Andreea Marin. Ce spune despre divorţul Zânei de Tuncay

Renata Gheorghe a fost surprinsa iesind pe inserate din clinica medicului turc, imbracata sumar, la finalul lunii noiembrie a anului trecut. Bruneta sustine ca nu are nicio legatura cu divortului Andreei Marin de Tuncay Ozturk si ca ii pare rau de situatia creata.

Andreea Marin, APEL DISPERAT. „Nu există durere mai mare ca atunci când copilul tău…”

„M-am saturat sa fiu implicata intr-un scandal care nu imi apartine! M-am dus la clinica respectiva ca sa ma tratez de niste dureri de spate cu care ma confruntam de o buna perioada. Nu m-a interesat ca Tuncay era persoana publica, eu am ajuns la clinica lui prin recomandare. Imi pare rau ca vizita mea la clinica s-a interpretat in alt mod si a starnit atatea controverse. Ii cer iertare Andreei Marin daca am deranjat-o cu ceva, nu am avut aceasta intentie. Pe mine m-a interesat in principal sanatatea mea si nu scandalurile, de aceea am incetat orice vizita la acea clinica. Nu mi-am continuat schema de tratament desi facusem si un RMN cu care trebuia sa ma prezint. Nu am nicio legatura cu divortul lor sau cu problemele pe care le au”, a declarat Renata Gheorghe pentru WOWbiz.ro.