„Renumit medic german. „DA, EXISTA VIAŢĂ DUPĂ MOARTE şi se aplică în cazul tuturor”

In cadrul Universitatii Tehnice din Berlin, s-a facut in dimineata aceasta un anunt cutremurator: psihologii si medicii sunt de parere ca exista viata dupa moarte, iar acest lucru il demonstreaza prin intermediul experimentelor.

31 iul. 2016, 13:41
„Renumit medic german. „DA, EXISTA VIAŢĂ DUPĂ MOARTE şi se aplică în cazul tuturor”

Acest anunt vine ca rezultat al examinarii pacientilor aflati in moarte clinica, intr-un interval de 20 de minute. Ulterior pacientii fiind readusi la viata.

Citeşte şi Regrete ale oamenilor pe patul de moarte

Acest proces a durat 4 ani si a implicat 944 de voluntari si un cocteil medicamentos pe baza de epinefrina si dimetiltriptamina, care permite organismului uman sa reziste pe durata mortii clinice si in timpul procesului de reanimare.

Pasul ulterior mortii clinice a fost acela de a induce o stare de coma. Pentru a face asta, medicii au utilizat un alt cocteil de medicamente, filtrate cu ozon si introduse pe vena pacientului, dupa 18 minute de la procesul de reanimare.

Acest experiment, cu durata de 20 de minute, a fost posibil doar cu ajutorul unui nou dispozitiv de reanimare, numit AutoPulse. In ultimii ani, acest tip de echipament a fost utilizat pentru a resuscita persoanele ce se aflau in moarte clinica intre 40 de minute si 1 ora.

Cercetarea a fost condusa de catre Dr Berthold Ackermann si echipa sa, monitorizand indeaproape experimentul si strangand o serie de probe, ce implicau subiectul in cauza.

Rezultatul a fost acela ca, toti subiectii aveau amintiri din perioada in care se aflasera in moarte clinica, majoritatea din ele fiind similare. Au existat totusi si cateva variatii.

Majoritatea testimonialelor implicau sentimentul de detasare fata de corp, levitatie, serenitate, siguranta, caldura si prezenta unei lumini patrunzatoare.

Citeşte şi Femeile care se tund, se coafează sau îşi vopsesc părul fac lucrarea diavolului. „Acestea se vor munci veşnic în IAD…”

Echipa de medici adauga faptul ca sunt constienti de repercursiunile acestui experiment si ca religia nu a avut nicio influenta pe durata experiemntului. Pentru a fi mai concisi, putem spune ca acest experiment a implicat oameni apartinand mai multor religii – crestini, musulmani, evrei, hindusi sau chiar si atei.

Chiar daca s-a intamplat adesea sa se spuna faptul ca experientele de dincolo nu sunt altceva decat imaginatii, Dr Ackermann si echipa sa au facut lumina in aceasta privinta. Ei au facut legatura dintre viata de dupa moarte si dualismul dintre minte si corp.

Dr. Ackermann: „Stiu ca rezultatele noastre pot deranja parerile multora, insa intr-un fel sau altul am raspuns la cea mai des intalnita intrebare, asa ca speram ca acesti oameni sa ne poata ierta. Da, exista viata dupa moarte si se pare ca se aplica in cazul tuturor.”