Replica lui Măruţă legată de acuzaţiile că l-ar fi plătit pe Liviu Guţă să apară în emisiunea lui

Simona Gherghe a afirmat joi că Liviu Guţă ar fi primit bani de la un post concurent pentru a-ţi spune varianta ta privind acuzaţia de tentativă de viol asupra Simonei Traşcă. Cătălin Măruţă, prezentatorul emisiunii unde Liviu Guţă a intervenit pe acest subiect a avut o reacţie dură faţă de aceste acuzaţii.

RomaniaTV.net
27 iun. 2014, 09:35
Replica lui Măruţă legată de acuzaţiile că l-ar fi plătit pe Liviu Guţă să apară în emisiunea lui

„Liviu Guţă a spus pe un alt post că Antena 1 a făcut regie. Aş vrea să îi bat obrazul! De câte ori a vrut să cânte la noi, toată lumea s-a purtat frumos cu el. Acum se duce la un alt post să arunce cu noroi. I-au dat 5.000 de euro. Să-ţi fie ruşine!”.

Citeşte şi Simona Traşcă spune că Liviu Guţă se droghează. După declaraţia asta manelistul riscă ani grei de închisoare

Cătălin Măruţă a ţinut să-i dea replica Simonei Gherghe în ceea ce priveşte acuzaţiile respective pe Facebook:

Liviu Guta a ales sa vina in emisiunea mea de astazi sa isi spuna versiunea dupa ce presa tabloida a titrat ca este acuzat de tentativa de viol. Chiar si Giulia, sotia lui, foarte afectata de ce a auzit ca ar fi facut sotul ei, a vrut sa ii ia apararea. Pentru ca era departe de Bucuresti, Liviu Guta a intrat in direct dintr-un studio ProTV din tara, din Brasov, mai exact.

Nu am semnat deci niciun contract, nici macar nu am batut palma cand l-am invitat in emisiune si el a acceptat. Am vorbit doar la telefon si cu el, si cu sotia lui, in cursul dupa-amiezii.

Am aflat ca pe un alt post de televiziune, unde era de asemenea invitat, a fost jignit pentru ca a venit la mine. S-ar fi spus si ca i-am oferit sume astronomice ca sa se disculpe si sa faca declaratii senzationale.

Imi exprim dreptul la replica aici, pe Facebook, desi as putea cere satisfactii mult mai mari: doar pentru ca altii confunda realitatea mondena cu telenovelele, nu inseamna ca toata lumea face acelasi lucru.

Doar pentru ca unii au contractele si plicurile gata pentru orice situatie, nu inseamna ca toata lumea lucreaza la fel. Conteaza si cuvantul. Si oamenii de cuvant”, a comentat Cătălin Măruţă.

Citeşte şi Liviu Guţă a încercat să o VIOLEZE pe Simona Traşcă. A fost chemată poliţia

Mai mult, Liviu Guţă a simţit nevoia să confirme cele scrise de Cătălin Măruţă şi a comentat la postare: „Va jur pe Dumnezeu ca nu am primit nici un Leu de la Maruta sau de la altcineva… Punct!!