RESTRICŢII de circulaţie pe Bd. Unirii din Capitală, de vineri până duminică inclusiv. Ce se întâmplă în centrul Bucureştiului

Traficul rutier pe Bd. Unirii, între Piața Constituției și Bd. I.C. Brătianu, din Capitală, va fi restricţionat începând de vineri până duminică inclusiv din cauza Târgului Bucureştilor, eveniment organizat în Piaţa Constituţiei. 

30 sept. 2016, 13:24
RESTRICŢII de circulaţie pe Bd. Unirii din Capitală, de vineri până duminică inclusiv. Ce se întâmplă în centrul Bucureştiului

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în perioada 30.09 – 02.10.2016, în Piața Costituției, se va organiza un eveniment cultural – artistic, constând în spectacole de muzică și dansuri.
În perioada desfășurării evenimentului, se va restricționa traficul rutier, pe Bd. Unirii între Piața Constituției și Bd. I.C. Brătianu după cum urmează:
– 30 septembrie 2016, între orele 17.00 – 22.00 ;
– 01 și 02 octombrie 2016, între orele 08.00 – 22.00.

Poliţiştii solicită conducătorilor de autovehicule ca în intervalul menţionat să evite deplasarea în zonă, să circule cu prudenţă, să respecte semnalele poliţiştilor, precum şi semnificaţia indicatoarelor montate temporar în zonă.

PROGRAMUL complet al Târgului Bucureştilor. Ce puteţi face, de vineri până duminică, în centrul Capitalei. INTRAREA LIBERĂ

Târgul Bucureştilor, eveniment aflat anul acesta la prima ediţie, îşi propune să devină o tradiţie în Capitală, dar şi o sărbătoare a recoltei, a meşteşugurilor, a artei şi a tradiţiilor româneşti autentice. Timp de trei zile, de vineri până duminică, în Piața Constituției, bucureştenii vor putea vizita târgul de meșteșugari, alături de producători din toată țara, atmosfera fiind întreţinută printr-un program artistic cu nume celebre ale folclorului românesc. Detalii, aici.