Restricţie de circulaţie pe un segment din A1 Orăştie- Sibiu. Traficul se desfăşoară pe o singură bandă

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a instituit miercuri o restricție de circulație pe un segment al Autostrăzii Orăștie - Sibiu, la km 286+400, în urma apariției fenomenului de tasare în zona respectivă.

08 mart. 2017, 16:51
Restricţie de circulaţie pe un segment din A1 Orăştie- Sibiu. Traficul se desfăşoară pe o singură bandă

„Referitor la restricția de circulație instituită miercuri, pe A1, Orăștie — Sibiu, la km 286+400, Calea 2, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România precizează că traficul rutier se desfășoară în condiții de siguranță maximă pentru participanți pe banda 1. Restricția a fost instituită ca urmare a apariției fenomenului de tasare în zona respectivă”, se arată în document.

Potrivit sursei citate, reprezentanții din teritoriu ai CNAIR vor acționa pentru remedierea tasării în următoarele zile, folosind mixtura la cald, astfel încât restricția să fie ridicată și traficul să nu mai fie afectat.

Conform CNAIR, personalul tehnic monitorizează în permanență toate punctele sensibile aferente Lotului 3 al A1, privind evoluția degradărilor existente, iar unde este posibil se intervine pentru diminuarea acestora.