Restricţii de circulaţie în Bucureşti, din cauza viscolului

Circulaţia este închisă pe perioadă nedeterminată, sâmbătă, pe şoseaua care leagă zona Apărătorii Patriei de Centura Bucureşti, cunoscută ca şi “Prelungirea Berceni”. Şi în zona Pasajul Unirii – bd. Tineretului, pe sensul de mers către Parcul Tineretului, circulaţia este închisă temporar.

RomaniaTV.net
25 ian. 2014, 12:11
Restricţii de circulaţie în Bucureşti, din cauza viscolului

Măsura adoptată de edil vizează decongestionarea acestei importante artere de circulaţie, care, în condiţiile meteo date, se poate cu uşurinţă înzăpezi, din cauza viscolului.

Utilajele S.C. REBU S.A., sub coordonarea directă a Edilului Sectorului 4, care conduce bateria de 7 utilaje, vor efectua treceri succesive, pentru a îndepărta zăpada viscolită şi a împrăştia material antiderapant.

Tot pentru eficientizarea activităţii de deszăpezire pe raza Sectorului 4, Primarul Cristian Popescu – Piedone a decis închiderea temporară a circulaţiei rutiere şi în zona Pasajul Unirii – bd. Tineretului, pe sensul de mers către Parcul Tineretului.

CITEŞTE ŞI CODUL PORTOCALIU de VISCOL se restrânge

„Avem experienţa de acum 2 ani, când această zonă a fost blocată timp de mai multe ore. Facem tot posibilul să o degajăm cât mai repede, iar, oprirea temporară a circulaţiei este o măsură care ne ajută să eficientizăm şi să scurtăm, timpul de acţiune”, a declarat Piedone.

VEZI ŞI A1, A2, A3 şi mai multe drumuri naţionale, ÎNCHISE din cauza vremii VIDEO