Retailerul de bricolaj Leroy Merlin continuă expansiunea şi face angajări

Leroy Merlin face angajări la Cluj şi la Bucureşti, în această perioadă. Caută casieri, vânzători, şefi de departament, responsabili de raion. Iată profilurile de candidaţi căutate de angajatori. 

RomaniaTV.net
23 iun. 2015, 05:32
Retailerul de bricolaj Leroy Merlin continuă expansiunea şi face angajări

Leroy Merlin angajează cinci şefi de departament comercial la Cluj.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai minimum doi ani experienţă în conducerea unei echipe, ai un talent recunoscut în a dezvolta, coordona şi motiva echipa din subordine în vederea atingerii obiectivelor calitative, dar şi cantitative; eşti un bun vânzător, valorizezi munca în echipă.
Detalii găsiţi aici.

Leroy Merlin angajează 10 casieri la Cluj.
Te califici pentru acest post dacă eşti flexibil, ai spirit de echipă, eşti dinamic, eşti deschis şi orientat către clienţi, ai mai lucrat în comerţ, eşti adaptabil şi ai abilităţi de comunicare.
Amănunte, aici.

Leroy Merlin mai angajează şi 10 vânzători la Cluj. Informaţii suplimentare, aici.

Leroy Merlin angajează cinci responsabili raion comercial la Cluj.
Candidatul ideal pentru acest post este orientat spre rezultate, adaptabil, ştie să opereze în Office, are abilităţi de comunicare, coordonare, muncă în echipă, are gândire analitică şi strategică, este flexibil şi responsabil. Mai multe detalii, aici.

23 iulie este ulttima zi în care se primesc CV-uri pentru posturile vacante la Leroy Merlin.

Leroy Merlin este o companie membră a grupului Francez Adeo, numărul patru mondial în piaţa de bricolaj. Compania Leroy Merlin Romania are în prezent magazine deschise în Bucureşti, Craiova, Ploieşti, Braşov, şi continuă expansiunea la nivel naţional.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la Leroy Merlin, aici.