Reţea de proxenetism, destructurată în Capitală: Prostituatele erau tatuate cu numele „peştilor”

Dezvăluiri şocante ies la iveală în urma unor percheziţii DIICOT, după ce o grupare de proxeneţi din Capitală a fost arestată. Procurorii au descoperit că tinerele obligate să se prostitueze erau tatuate cu numele proxeneţilor. Tinerele erau torturate, tăiate cu sabia pe faţă şi înfometate.

30 mai 2015, 08:23
Reţea de proxenetism, destructurată în Capitală: Prostituatele erau tatuate cu numele „peştilor”

Tinerele obligate să se prostitueze erau racolate din familii sărace, dezorganizate. Unele erau păcălite că vor munci cinstit în Bucureşti, altele ştiau, însă, că se vor prostitua, potrivit România TV. Când ajungeau pe mâna clanurilor de romi, fetele deveneau sclave.

Tinerele le-au povestit procurorilor DIICOT la ce chinuri au fost supuse în casele groazei. Nu exista zi fără bătăi, iar clanul de ţigani era condus de o femeie, mama proxeneţilor, căreia i se spune „Bistriţa”.

Mi-a propus să practic prostituţia în acea locuinţă şi, pentru că am refuzat, a scos un cuţit şi m-a tăiat pe faţă. Am stat mai mult de o săptămână fără să ies din casă, până mi s-au vindecat rănile„, le-a mărturisit anchetatorilor una dintre victime.

Pentru ca ceilalţi interlopi să ştie cui aparţin fetele, prostituatele erau tatuate la vedere cu numele proxenetului.Majoritatea tinerelor care au fost obligate să practice prostituţia erau obligate să-şi tatueze pe corp, într-un loc vizibil, numele de Sali, pentru ca alţi traficanţi să vadă că acele fete îi aparţin„, potrivit datelor din dosarul procurorilor.

Prostituatele câştigau chiar şi 2.500 de lei pe zi, însă toţi banii erau luaţi de proxeneţi. Ele primeau resturi de mâncare şi uneori erau drogate, pentru a fi controlate.

CITEŞTE ŞI: O cunoscută prezentatoare TV de la noi a demisionat după ce numele i-a apărut într-un dosar de proxenetism