Reţeta minune a Minodorei. Cum a reuşit să slăbească 20 de kilograme fără să facă foamea

Minodora şi-a uimit fanii după ce a reuşit să ajungă la o siluetă de invidiat. Timp de 8 luni, Minodora spune că a ţinut un regim strict şi că a reuşit să slăbească 20 de kilograme. Însă performanţa a atins-o, susţine vedeta, şi datorită unui ceai miraculos.

20 ian. 2013, 11:20
Reţeta minune a Minodorei. Cum a reuşit să slăbească 20 de kilograme fără să facă foamea

Cântăreaţa Minodora susţine că timp de 8 luni a ţinut un regim strict, care a adus-o mai aproape de silueta mult visată. Vedeta susţine însă că a avut şi un „ajutor” secret: un ceai miraculos.

„Am slăbit 20 de kg. Am ţinut o anumită dietă. Nu prăjit, mă rog…ce se ştie foarte clar…fără paste, cartofi, pâine. Am făcut mult sport. Încă de la început am băut un ceai din plante exotice, un ceai extraordinar care reduce şi senzaţia de foame. Nici dulciuri n-am mai putut să bag în gură, foarte foarte bun”, a spus Minodora.

Şi pentru că admiratoarele cântăreţei au vrut să ştie exact ce consumă ea zilnic, Minodora a scris pe Facebook reţeta cu ajutorul căreia a reuşit să atingă această performanţă.

„Nu mănânc prăjit nimic decât la cuptor sau pe găatar sau fiert! Nu mănânc gras deloc, nu mănânc paste, orez sau cartofi, fără dulciuri după ora 7 seara. La ora 10 dorm ca să nu mi se mai facă foame. Mănânc dimineaţa diverse lucruri cum ar fi branza light de întins pe crochete sau cum le spune la chestiile acelea foarte subţiri care conţin multe fibre, asta ca să nu mănânc pâine!! Câte 2,3 din acele crochete cu brânză light care o pot întinde sau iaurt de 2% grăsime, o şuncă de pui slabă pe acele crochete, castravete pe lângă cu un ardei Capia sau o roşie. Se pot mânca şi oua ochi, dar tigaia să nu fie decât tapetată cu ulei de struguri sau masline. Se poate mânca o brânzica slabă sau 2 crenvuşti de pui, cafea cu lapte de 1,5 fără zahăr sau ceai. La ora 12 mai puteţi mânca un fruct, nu mai mare de 300 de grame”, a scris Minodora pe Facebook.