Reţetă miraculoasă veche de 5000 de ani, cu usturoi şi alcool, care vindecă boli cardiace

Oricine a încercat leacuri băbeşti atunci când a avut o problemă de sănătate. Unele au fost fără efect, altele au dat rezultate. În ultima categorie se pare că se încadrează leacul miraculos cu usturoi şi alcool, după o reţetă preparată de călugarii din Tibet, potrivit YahooNews.com.

09 ian. 2014, 09:12
Reţetă miraculoasă veche de 5000 de ani, cu usturoi şi alcool, care vindecă boli cardiace

Reţeta este veche de 5000 de ani şi pare să fie cu adevarat eficientă, scrie ziarulevenimentul.ro. Leacul cu usturoi si alcool, denumit şi „cura tibetana”, trebuie respectat o dată pe an sau chiar mai rar. Nu are contraindicaţii şi previne sau vindecă ori ameliorează bolile cardiace, hipertensiunea, sinuzita şi unele afecţiuni pulmonare.

Cura tibetană cu usturoi şi alcool are capacitatea de a curăţa vasele de sânge, ajută vederii şi auzului, are capacitatea de a topi depunerile de grăsime din organism, scade colesterolul, susţine sistemul imunitar, accelerează metabolismul şi are darul de a întineri pielea.

Leacul miraculos cu usturoi şi alcool se prepara din usturoi bio si alcool pur. Într-un borcan de sticlă se pun 350 de grame de usturoi care a fost curăţat şi pisat înainte. Usturoiul trebuie pisat cu instrumente din plastic sau lemn.

Peste usturoi se pun 250 mililitri de alcool. Amestecul se agita bine şi se lasă la frigider 10 zile, la macerat. În a 11-a zi se strecoară amestecul şi soluţia rezultată se ţine în frigider alte două zile să se decanteze.

Din soluţia rezultată se iau în fiecare dimineaţă 25 de picături cu apă. Cura se continuă până ce se termină tot lichidul.