Revelion 2019 Ploieşti. Care este cel mai bun local în care poţi petrece în noaptea dintre ani

Sharenews.ro a realizat oferta comparativa a localurilor din Ploiesti. Care este cea mai buna alegere si unde mai puteti gasi locuri? 

RomaniaTV.net
19 dec. 2018, 11:47
Revelion 2019 Ploieşti. Care este cel mai bun local în care poţi petrece în noaptea dintre ani

Mai sunt doua saptamani pana cand focurile de artificii vor lumina cerul, in noaptea dintre ani si din ce in ce mai multi petrecareti au dat sufrageria de acasa pe distractia in club.

Sharenews.ro a realizat oferta comparativa a localurilor din Ploiesti aici.

Care este cea mai buna alegere si unde mai puteti gasi locuri? Aflati in cele ce urmeaza.

Am analizat toate variantele, dupa urmatoarele criterii: locatie, capacitatea localului, pret si atmosfera si, castigatorul detasat este XS Lounge.

Locatie: cadru natural, intins pe o suprafata mare de padure, perfect pentru artificii, discret si, daca va ninge, tabloul va fi de basm!

Capacitate: cel mai mare club din Ploiesti si unul dintre cele mai mari din Prahova, pregatit sa gazduiasca evenimente importante. Pentru Revelion, spatiul generos reprezinta un avantaj major. Pana la urma, nimeni nu-si doreste sa se calce in picioare in noaptea dintre ani.

Pret: cel mai bun din Ploiesti. Chiar daca vorbim despre Revelion, nu e obligatoriu sa facem imprumut la banca.

Atmosfera: XS Lounge este un local select dar animat, iar traditia clubului a inclus, de-a lungul timpului, numai artisti si DJ de renume. Noaptea de Revelion nu va fi cu nimic mai prejos.

In concluzie: pentru o noapte de distractie pe cinste, cu priveliste frumoasa, intr-un spatiu generos si la un pret mai mult decat decent, recomandam XS Lounge. Grabiti-va, insa, locurile se epuizeaza rapid!

Pentru rezervări 0724 979 773