Revelion GRATUIT, în Bucureşti. Vezi cine poate participa şi unde se organizează

Primăria Sectorului 3 organizează, gratuit, petrecere de Revelion pentru bucureşteni. Lista celor ce pot participa la eveniment nu a fost încă făcută susţine administraţia locală, motiv din care unii consilieri locali au cerut explicaţii primarului Robert Negoiţă. La Revelion pot participa până la 2.000 de persoane.

RomaniaTV.net
03 dec. 2013, 16:32
Revelion GRATUIT, în Bucureşti. Vezi cine poate participa şi unde se organizează

Consiliul Local Sector 3 a avizat favorabil un proiect de hotărâre care prevede „oportunitatea şi necesitatea” organizării în Sectorul 3 a evenimentului „Revelionul Solidarităţii”.

Evenimentul urmează să aibă loc în Sala Apollo, situată în Bd. Energeticienilor nr.5, în ziua de 31 decembrie 2013, în intervalul orar 21.00-03.00. Potrivit b365.ro, la Revelionul organizat gratuit de administraţia locală sunt aşteptate 1.500-2.000 de persoane.

„Nu am făcut o listă restrictivă. Nu putem impune cuiva să participe la evenimentele organizate de Primăria Sector 3. Noi o să facem o listă în funcţie de cererile oamenilor şi le trimitem invitaţii. Domnule consilier, puteţi face şi dumneavoastră o listă cu cine vreţi să participe. Şi, dacă doriţi, puteţi participa şi dumneavoastră”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă.

Pentru organizarea Revelionului Solidarităţii, administraţia locală a estimat că va cheltui până la 558.000 lei (125.000 euro), suma fiind acoperită din bugetul DGASPC Sector 3, subcapitolul „Alte cheltuieli în domeniul asigurărilor şi asistenţei sociale”.

Suma de 558.000 de lei pe care o bugetează administraţia locală pentru organizarea Revelionului pentru 1.500-2.000 de persoane include costurile de servire a mesei în sistem de catering, aranjamentul festiv al sălii Apollo şi serviciile de pază.