Revelion la puşcărie. Cum a petrecut Gigi Becali noaptea dintre ani

În timp ce ceilalţi deţinuţi au avut program special de Anul Nou şi au petrecut până la ora 1.00, Gigi Becali a preferat să stea retras în celulă şi să se roage la Sf. Vasile, ca să fie graţiat. În plus, el nu a gustat nimic din mâncarea de la penitenciar.

01 ian. 2014, 13:41
Revelion la puşcărie. Cum a petrecut Gigi Becali noaptea dintre ani

Faptul că este în închisoare nu-l împiedică pe Gigi Becali să se roage la Dumnezeu singur, retras de colegii săi. Potrivit România TV, ora 12 noaptea a Anului Nou l-a găsit pe patronul Stelei singur, în rugăciune.

În mod normal, dacă ar fi fost în libertate, pe data de 1 ianuarie Gigi Becali ar fi fost probabil la biserică, acolo unde se citeau Moliftele Sfântului Vasile cel Mare. Sunt o serie de rugăciuni extrem de puternice, pe care Gigi Becali le-a invocat singur în închisoare, în speranţa că ar putea scăpa mai uşor de pedeapsă.

De Revelion, Gigi Becali nu a avut parte de nicio mâncare aparte sau de vreun tratament special. De altfel, el nici nu îşi doreşte acest lucru şi nu a mâncat până acum nimic din ce s-a preparat în penitenciar, el hrănindu-se doar cu mâncare adusă de acasă, trimisă de familie. Gigi Becali s-a rugat la Dumnezeu şi la Sfântul Vasile, în noaptea de Revelion, până s-a dat ora stingerii.

Citeşte şi Gigi Becali este suspect de tuberculoză. Patronul Stelei ar fi putut contacta boala în puşcărie