REVELION special: Dacă doriţi să experimentaţi ceva provocator în noaptea dintre ani, vă costă. Lenjeria intimă, ţinuta obligatorie

Cei care vor să petreacă altfel la cumpăna dintre ani au ocazia să o facă într-un club de swingeri din Bucureşti la "Revelionul sexului din România", aşa cum denumeşte petrecerea, ce va avea loc pe data de 31 decembrie, organizatorul.

RomaniaTV.net
29 dec. 2017, 15:19

Revelionul Sexului  a ajuns la cea de-a 3-a ediție, a devenit un brand special la Attraction Club, cel mai cunoscut club de swing din România. Un club amenajat în cel mai pur stil erotic și cu un personal calificat, discret, mereu la dispoziția dumneavoastră. La Revelionul Sexului vă așteaptă un show special cu multe surprize și o noapte așa cum nu ați mai trait. Dacă doriți să experimentați ceva provocator, grandios și spectaculos, ați ajuns unde trebuie. Atenție! Locuri limitate, grăbiți-vă să vă asigurați că prindeți loc la un swing party de REVELION cu adevărat special. 

Citeşte şi Ei sunt ROMÂNII care fac SEX cu nevestele ALTORA în weekend

Cât costă o noapte de sex

Taxa pentru cupluri este de 800 de lei, în timp ce un bărbat singur va plăti o taxă de intrare de 1000 de lei. Femeile singure care vor să facă sex cu necunoscuţi la cumpăna dintre ani vor plăti o taxă de intrare de doar 300 de lei. 

Există şi variantă de preţ cu cazare. Cei care vor să petreacă şi în prima zi din an în locul swingerilor din Bucureşti vor trebui să plătească în plus. 

 

Dragostea trece prin stomac

Cei care vor participa la acestă orgie sexuală vor fi serviţi gustări reci şi calde, precum şi băuturi, alcoolice şi nealcoolice, totul inclus în preţul de intrare. 

Reguli de respectat

Organizatorii petrecerii LE aduc aminte participanţilor că sexul nu este obligatoriu. Fiecare participant are dreptul să hotărască cu cine o face, cu o altă persoană sau cu persoana care l-a însoţit. De asemenea, la venire participanţii nu trebuie să se afle în stare de ebrietate şi nu trebuie să fie răciţi.

Îmbrăcămintea nu trebuie să fie una sport, iar cea smart sau casual va trebui să dispară de pe participanţi după orele 1 noaptea, atunci când toţi trebuie să rămână doar în lenjerie intimă. 

De asemenea, petrecăreţii nu au voi să facă poze sau să filmeze în club.