Revista americană Newsweek va avea o ediţie în România

Publicat: Sâmbătă, 03 Martie 2018 12:32 // Actualizat: Sâmbătă, 03 Martie 2018 12:32 // Sursa: romaniatv.net

Sabin Orcan, fostul director editorial al cotidianului România Liberă, alături de Răzvan Chiruţă, fost redactor-şef al ziarului, şi alţi jurnalişti care au demisionat din echipa publicaţiei vor lansa în luna aprilie o ediţie a revistei americane Newsweek în România.

Foto: Newsweek

Din informaţiile deţinute de News.ro, publicaţia va apărea în online, dar şi în print, săptămânal, în 64 de pagini, urmând să acopere subiecte din toate domeniile de interes public şi să conţină, între altele, interviuri, reportaje şi investigaţii.

Sediul redacţiei se va afla în apropiere de Romexpo. Sabin Orcan a publicat recent pe pagina sa de Facebook o fotografie cu viitoarea redacţie.

Din echipă vor mai face parte: Mircea Marian, Silviu Sergiu, Mihai Duţă, Cătălin Prisăcariu, Flavia Drăgan, Ramona Ursu, Petre Bădică, Carmen Dincă, Răzvan Scăeşteanu şi Petru Zoltan. 

Societatea care va edita publicaţia, News International, îi are acţionari pe Sabin Orcan (majoritar), alături de foşti membri ai echipei România Liberă, precum şi pe Stela Daniela Jivan.

În octombrie, Sabin Orcan, Răzvan Chiruţă, împreună cu senior editori precum Sabina Fati, Mircea Marian, Mihai Duţă, Silviu Sergiu, Cătălin Prisăcariu şi Petre Bădică au plecat de la ziar. Surse din interiorul ziarului au afirmat atunci că plecările reprezintă în primul rând un gest de solidaritate cu Sabin Orcan, dar sunt determinate şi de intenţia patronatului de a opera restructurări. Orcan a anunţat atunci că a decis, de comun acord cu patronatul, să încheie colaborarea cu această publicaţie.

Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6495
RON
11 Dec
noapte 0 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H