Revoltă în cazul fetei din Vaslui violate de tată: „Să fie castrat”. Mama agresorului: „Îmi crapă obrazul”

Un nou caz de viol în judeţul Vaslui zguduie opinia publică, de această dată agresiunea fiind făcută de un tată asupra propriei fiice. Dacă în cazul violatorilor din Văleni, săteni au sărit de partea agresorilor, în cazul din comuna Iana localnicii se declară revoltaţi.

RomaniaTV.net
31 aug. 2015, 18:27
Revoltă în cazul fetei din Vaslui violate de tată: „Să fie castrat”. Mama agresorului: „Îmi crapă obrazul”

O fetiţă de 13 ani din satul Hălăreşti, comuna Iana, a fost abuzată sexual de tatăl ei, în vârstă de 37 de ani. Mai mult, fetiţa a fost supusă agresiunilor în mod repetat şi în faţa surorii sale de 9 ani. Din păcate, când a încercat să îi povestească mamei sale cele prin care a trecut, cea care i-a dat viaţa nu i-a dat şi crezare. Cele două fete erau lăsate în grijă tatălui-monstru, în timp ce mama era plecată la muncă în Italia.

Sătenii se declară pur şi simplu revoltaţi de acest caz şi deşi spun că bărbatul era văzut bine, ca un om cuminte şi fără patima băuturii, faptele de care este acuzat îi dezgustă.

Citeşte şi Cazul fetiţei violate de la Vaslui, anchetat de Avocatul Poporului

Fetiţa era premiantă şi profesorii nu au bănuit nicio secundă că se confruntă acasă cu probleme atât de grave. „Sincer, mi s-a făcut greaţă şi mi-a venit să vomit când am auzit. Îl ştiam de om cuminte, nici vorbă să fie vreun beţiv sau un om violent. Până să-i plece soţia în Italia a beneficiat de ajutor social. Şi-a construit casă chiar în vara asta, până acum a trăit într-o cocioabă“, a declarat Aurel Turlea, viceprimarul comunei Iana, pentru adevarul.ro.

Nici măcar rudele lui agresorului nu arată mai multă înţelegere faţă de violator. Deşi i-au angajat un avocat şi refuză să creadă că ar fi fost în stare de aşa ceva, mama violatorului şi fraţii acestuia cer să fie pedepsit după faptă dacă se dovedeşte fapta.

Citeşte şi Caz şocant la Iaşi: A sărit de pe terasă pentru a scăpa de viol

„Îmi crapă obrazul de ruşine. Nu mai pot să ies din casă că mă arată tot satul cu degetul. Am avut mare mirare să aud aşa ceva. Legea ar trebui să fie mai dură, să nu se mai ajungă până aici. Mie îmi vine greu să cred că e vinovat, dar dacă e, să plătească după lege“, a spus mama violatorului.